Την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016 η «ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ» σας προσκαλεί στο θέατρο Badminton για την παράσταση «Θάνος Μικρούτσικος – Νίκος Καββαδίας: Ταξίδι στον Σταυρό του Νότου» σε σκηνοθεσία Νίκου Μουμουλίδη.Ερμηνεύουν οι : Θάνος Mικρούτσικος, Στέλιος Μάινας, Σταύρος Ζαλμάς, Ελισάβετ Μουτάφη, Νίκος Αρβανίτης, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Μιχάλης Μαρίνος, Ιωάννης Παπαζήσης, Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου, Κώστας Φαλελάκης και σαράντα ακόμη ηθοποιοι, χορευτές, μουσικοι επί σκηνής.

  • Διατίθενται εισιτήρια στις ζώνες Β & Δ (25€ και 18€ αντίστοιχα- περιλαμβάνεται το πούλμαν)
  • Πληροφορίες-Κρατήσεις στα τηλέφωνα :6978003191, 6984614675. Οι κρατήσεις θα πρέπει να γίνουν έγκαιρα λόγω περιορισμένων θέσεων
  • Αναχώρηση πούλμαν ώρα 18:00 από Κεντρική Πλατεία Κερατέας

Λίγα λόγια για την παράσταση:


Με δύο μύθους αναμετριέται η παράσταση, με τα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου και την ποίηση του Νίκου Καββαδία. Πρόκειται για μια θεατρική παραγωγή με την οποία ο Θέμης Μουμουλίδης ολοκληρώνει τον κύκλο τριών παραστάσεων-πορτρέτων, που ξεκίνησε το 2012 με το «Μαουτχάουζεν» του Ιάκωβου Καμπανέλλη και το αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη «Ποιος στη Ζωή μου».
Η θάλασσα, τα λιμάνια, οι γυναίκες, η ζωή των ναυτικών, «το ταξίδι για το ταξίδι», ιστορικές αναφορές, μαρτυρίες αλλά και φανταστικές συναντήσεις σε υποθετικούς χρόνους και χώρους είναι τα βασικά υλικά που συνθέτουν το σενάριο του Θέμη Μουμουλίδη. Οι μουσικές και τα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου περασμένα πλέον στο DNA της μουσικής μνήμης εξακολουθούν να αποκαλύπτουν και να φωτίζουν κάθε φορά τις πολυάριθμες διαστάσεις του ποιητικού έργου του Νίκου Καββαδία.

.