Επάξια εκπροσώπησε για άλλη μια φορά το τμήμα Βadminton του Ομίλου μας την πόλη του Λαυρίου, καθώς είχε συμμετοχή σε 4 από τους 7 τελικούς αγωνισμάτων το περασμένο σαββατοκύριακο στις κατηγορίες U11 και U17.

Τον δικό τους προσωπικό αγώνα έδωσαν όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στους αγώνες. 

  • ΛΑΡΥΓΓΑΣ ΙΑΣΩΝΑΣ, 
  • ΛΑΖΑΡΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ, 
  • ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ, 
  • ΜΠΟΥΖΑΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ 

άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις και έπαιξαν δυνατά παιχνίδια, παρά την δύσκολη κλήρωση, η οποία δεν τα ευνοούσε. Το σημαντικό είναι ότι χάρηκαν την συμμετοχή τους και ευχαριστήθηκαν τους αγώνες, όπως δήλωσαν!

Η ΛΙΤΣΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ “χρύσωσε” για άλλη μια φορά την πόλη μας, δείχνοντας σε όλους την μεγάλη της βελτίωση σε σχέση με το προηγούμενο περιφερειακό πρωτάθλημα, δύο μήνες πριν.

Τα μεγάλα παιδιά του Ομίλου μας, πήγαν επίσης πολύ καλά. Η ΓΕΩΡΓΙΤΣΑΝΑΚΟΥ ΕΥΑ, έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση!


Ο ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ βγήκε 3ος στο μονό αντρών, ενώ σε συνεργασία με τον συναθλητή του ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ βγήκαν 2οι στο διπλό αντρών! Δυνατό διπλό μεικτό πραγματοποίησε και με την ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ με Μιγιόνη( Φερενίκη) βγήκαν επίσης 2ες στο διπλό γυναικών!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλα τα παιδιά! Αξίζει να αναφερθεί πως τα παιδιά του αγωνιστικού τμήματος προετοιμάζονται εντατικά για το πανελλήνιο και το σχολικό πρωτάθλημα με στόχο την κατάκτηση έξτρα μοριοδότησης στις πανελλήνιες εξετάσεις τους! Καλή επιτυχία!

ΩΡΕΣ προπόνησεων τμήματος Badminton:

Τετάρτη 5:30-7:00

Σάββατο 10:00-11:30

Κλειστό γυμναστήριο Νεάπολης (2ο Δημοτικό Σχολείο)

Τηλ. επικοινωνίας: 6982392039