“Γκρέμισε” τον τοίχο με την κιθάρα του! Έκανε ρεκόρ με 91%!

Ο λόγος για τον “δικό μας” Σωτήρη Καρυστινό, τον οποίο ο Αντώνης Ρέμος έβαλε απέναντι στην Δήμητρα Κελεκίδη και με το τραγούδι “Δεν είμαι άλλος” του Χρήστου Θηβαίου (Μουσική/Στίχοι: Μικρούτσικος Θάνος/Ελευθερίου Μάνος) διαγωνίσθηκε με επιτυχία στο χθεσινό Rising Star αποσπώντας το εκπληκτικό ποσοστό 91% , το μεγαλύτερο της χθεσινής βραδιάς.

Η εκπληκτική του ερμηνεία στη σκηνή του Rising Star τον έστειλε στην επόμενη φάση του show.

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο:

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

Ο Σωτήρης Καρυστινός είναι από τους παίκτες του Rising Star που έχουν μιλήσει ανοιχτά για τις επαγγελματικές δυσκολίες, τις αδικίες στον χώρο αλλά και την τεράστια αγάπη τους στη μουσική. Έχοντας ζήσει την εμπειρία του μουσικού του δρόμου, ο Σωτήρης Καρυστινός μιλά για όλους όσους τον συναντούσαν επί ενάμιση χρόνο να παίζει αλλά και να ερμηνεύει στους δρόμους της Αθήνας.

Είσαι ικανοποιημένος με την ομάδα του Αντώνη Ρέμου; Ήταν αρχικά ο κριτής που ήθελες να σε επιλέξει;

“Να πω την αλήθεια, σκεφτόμουν λίγο την Δέσποινα, αλλά και πάλι είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ναι ήταν από τους κριτές που είχα στο μυαλό μου.”

Ο κόσμος στους δρόμους πως αντιμετωπίζει έναν νέο – άγνωστό στο κοινό μουσικό;

“Οι δικοί μου άνθρωποι του κύκλου μου με έβλεπαν στον δρόμο και μάλιστα τους άρεσε πολύ αυτό που έβλεπαν. Άλλοι άνθρωποι όμως δεν με πλησιάζανε καν γιατί ντρεπόντουσαν. Οι άνθρωποι είναι λίγο δύσκολοι. Έπαιζα μουσική στα μαγαζιά, βγήκα στον δρόμο και έπαιζα για ενάμιση χρόνο, αλλά έχω σταματήσει γιατί πλέον υπάρχει και το θέμα με τις άδειες των μουσικών. Οπότε τώρα είμαι στο Rising Star και όπου φτάσουμε, θα δούμε.”

Ποια τα επόμενα σχέδια για τη ζωή σου μετά το Rising Star;

“Δεν έχω μπει σε αυτή την διαδικασία για να δω που θα φτάσω. Η μουσική είναι κάτι που αγαπάω πάρα πολύ. Και πάω μέχρι όπου με πάει και η μουσική. Και δεν έχει να κάνει και τόσο με το επαγγελματικό κομμάτι. Φυσικά όμως και θα θέλω να φτάσω όπου είναι καλύτερα για εμένα”.

Καλή Επιτυχία Σωτήρη!

Πηγή: FTHIS.GR Διαβάστε σχετικά:
Ο μουσικός Σωτήρης Καρυστινός από την Κερατέα στο Rising Star με 95% θετικές ψήφους!

Ιανουαρίου 04, 2017

Ο μουσικός Σωτήρης Καρυστινός από την Κερατέα στο Rising Star με 95% θετικές ψήφους!

Τρίτη 3 Ιανουαρίου και βρισκόμαστε στο 4ο επεισόδιο του Rising Star που μεταδίδεται από την συχνότη…