Το Παράρτημα Λαυρίου της Πανελλήνιας Ένωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας διοργανώνει την Παρασκευή 25 του Νοέμβρη εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους οκτακόσιους και πλέον νεκρούς από την πείνα κατά την περίοδο της Γερμανικής και Ιταλικής κατοχής.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με κατάθεση στεφάνων στο μνημείο δίπλα στον ΟΤΕ στις 5:30μ.μ. και θα ακολουθήσει σχετική ομιλία στο χώρο υποδοχής (φουαγιέ) του Πολιτιστικού Κέντρου, όπου θα υπάρχει και έκθεση φωτογραφικού υλικού κλπ.

Επίσης θα γίνει αναφορά και συζήτηση σχετικά με την υπόθεση των γερμανικών πολεμικών αποζημιώσεων.

Καλούμε όλους όσους είχαν συγγενείς ανάμεσα στους νεκρούς να παρευρεθούν στην εκδήλωση. Επίσης τους νέους και τις νέες της πόλης μας για να γνωρίσουν ένα απ τα πιο σημαντικά σημεία της νεότερης ιστορίας της πόλης του Λαυρίου.

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α   Ε Κ Δ Η Λ Ω Σ Η Σ

Παρασκευή 25 του Νοέμβρη 2011

ώρα 5:30 μ.μ. ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΩΝ στο χώρο του μνημείου δίπλα στον ΟΤΕ

ώρα 6:00 μ.μ. ΟΜΙΛΙΑ στο χώρο υποδοχής (φουαγιέ) του Πολιτιστικού Κέντρου και συζήτηση σχετική με το θέμα των γερμανικών πολεμικών αποζημιώσεων

Στο ΧΩΡΟ του φουαγιέ του Πολιτιστικού Κέντρου θα λειτουργεί έκθεση υλικού σχετικού με την εκδήλωση που μπορεί να επισκεφτεί όποιος κάτοικος ή νέος της πόλης επιθυμεί με ελεύθερη είσοδο