Προς: τα μέλη


4 Φλεβάρη ΑΠΕΡΓΙΑ για όλους – Λουκέτο σε όλα τα σχολεία
Κανένας στο σπίτι – Όλοι στο δρόμο

Συμμετέχουμε μαζικά και αποφασιστικά στην απεργιακή συγκέντρωση, με το πανό του συλλόγου στο μπλοκ του Συντονισμού των πρωτοβάθμιων Σωματείων

στις 11.00πμ στο Μουσείο – Πολυτεχνείο

Τώρα που όλοι οι άλλοι που τσακίζει το ασφαλιστικό είναι στο δρόμο ενώνουμε τις δυνάμεις μας και συμμετέχουμε στον μεγάλο παλλαϊκό ξεσηκωμό για :
  • να πάρουν πίσω το ασφαλιστικό – έκτρωμα
  • να ανατρέψουμε την πολιτική κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ
  • δε χαρίζουμε τη ζωή μας και το μέλλον των παιδιών μας.
  • θα μας βρίσκουν συνέχεια μπροστά τους.
Την Πέμπτη 4/2 καλούμε να κλείσουν τα πάντα και να είμαστε όλοι μαζί στον αγώνα.

Στέλνουμε το μήνυμα ότι :

  • Δε μας κοροϊδεύουν πιά
  • Δεν τσιμπάμε σε εκβιασμούς – το δικαίωμά μας στην ασφάλιση και τη ζωή είναι πάνω από τα Μνημόνια, την ΕΕ και το ευρώ, τα κερδη της οικονομικής ολιγαρχίας.

Υπόλογος για μια ζωή και ανεπιθύμητος στην περιοχή μας όποιος βουλευτής τολμήσει να ψηφίσει την κατεδάφιση της κοινωνικής ασφάλισης .

  • Την Τετάρτη 3/2 προτείναμε αυτοκινητοπορεία μαζί με αγροτες των Μεσογείων και εργαζόμενους στους Δήμους για να καλέσουμε όλοι μαζί σε καθολική συμμετοχή στην ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ στις 4/2.


Αμέσως μετά καλούμε να κλιμακώσουμε τον αγώνα με νέα τουλάχιστον 48ωρη Γενική Απεργία και μέσα από συλλογικές διαδικασίες και το συντονισμό με όλους τους αγωνιζόμενους να προετοιμαστούμε για καταλήψεις σε δημόσια κτίρια και αποκλεισμό της Βουλής, σε περίπτωση που τολμήσουν να καταθέσουν το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο στη Βουλή.

Το ασφαλιστικό έκτρωμα ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Ο σύλλογός μας θα βάλει πούλμαν για να διευκολύνει τη συμμετοχή στην απεργιακή συγκέντρωση. Το πρόγραμμα του δρομολόγιου είναι :

Ωρα συγκέντρωσης9.15πμ : 9.30πμ αναχώρηση από το Λαύριο (3ο Δ. Σχολείο), 9.45πμ Κερατέα (κεντρ πλατεία), 9.50 Καλύβια (Δημαρχείο), 10.00 Μαρκόπουλο (ΣΑΡΑ), 10.10 Κορωπί (κεντρική πλατεία), 10.20 Παιανία (φανάρι Λαγού), 10.30 Σταυρός, 10.35 πλ Αγ. Παρασκευής. (για όποιο άλλο σημείο της διαδρομής ύστερα από επικοινωνία από τους ενδιαφερόμενους)  τηλέφωνο συνεννόησης στα μέλη του ΔΣ – δηλώσεις συμμετοχής στα μέλη του Δ.Σ. για να επιβεβαιώσουμε το δρομολόγιο. (Τουλγαρίδης Κώστας 6977002645, Πατέλη Βιολέττα 6976372500, Γιάννης Ρούπας6945990525,