Μια ιδανική Κυριακή για βόλτα enduro στο βουνό μας επιφύλασσε  στο 4ο Φιλικό Trail Ride.

Με τα εδάφη ξηρά αλλά με την απειλή της βροχής, 1 Ιουνίου  οι 30 συμμετέχοντες ξεκίνησαν για την όμορφη βόλτα μας με πολλές εναλλακτικές διαδρομές για τα αυτοκίνητα και τα quad, αλλά και με τα enduroμονοπάτια ! Τελικά ο καιρός μας ξανα-έκανε το χατήρι!

Με έδρα το Attar tOffRoad Park στο Οβριόκαστρο Κερατέας, εκδράμαμε προς το Διονυσοβούνι, τον Κουβαρά, και μετά περάσαμε στην άλλη μεριά προς τον Άγιο Κωνσταντίνο και το Λαύριο, για να καταλήξουμε στην εντουροπεριοχή του Οβριόκαστρου μετά από 110 χωμάτινα χιλιόμετρα. Οι Ποδηλάτες, απόλαυσαν μια μικρότερη βόλτα σε έναν κύκλο των 27 χιλιομέτρων με πολλά μονοπάτια!

Να ευχαριστήσουμε όσους στηρίζουν τον όμορφο θεσμό που έχει εδώ και χρόνια θεσπίσει το OffRoadTeam, όπως την My-Track, το ChalidiasElectrics, την Michelin την AuroraRallyEquipment, καθώς και τους χορηγούς επικοινωνίας που πιστεύουν και προωθούν τις όμορφες εκδηλώσεις μας.

Επίσης, πολλές ευχαριστίες στους δωροθέτες μας: Let’sTechNow, Presstime Αυτοκόλλητα – Ψηφιακές Εκτυπώσεις, Cosmos ExpressΓερανομεταφορές.