Π.Κ. ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ 
Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ Λαυρεωτικής ενημερώνει τους κατοίκους της Κερατέας και γενικότερα της Λαυρεωτικής ότι τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου παρουσιάστηκε στη Βουλή από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ κκ. Σακοράφα και Καφαντάρη το πρόγραμμα του κόμματός μας για τη διαχείριση των στερεών αποβλήτων.
Στο πρόγραμμα αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ ζητά ρητά την κατάργηση του υφιστάμενου περιφερειακού σχεδιασμού.

Συγκεκριμένα για την Κερατέα απορρίπτει την σχεδιαζόμενη εγκατάσταση 4 εργοστασίων και ενός ΧΥΤΑ στο Οβριόκαστρο, όπως δεσμεύθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ Αλέξης Τσίπρας στην προεκλογική ομιλία του τον Ιούνιο του 2012 στην Πλατεία Αγίου Δημητρίου της Κερατέας.
Ταυτόχρονα απορρίπτει οποιαδήποτε πρόταση που αφορά στην Κερατέα χωρίς προηγουμένως να έχει καταργηθεί ο υφιστάμενος περιφερειακός σχεδιασμός.
                                                                  Το Γραφείο Τύπου
Διαβάστε σχετικά:

Διαχείριση απορριμμάτων: Ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζει την εναλλακτική του πρόταση αύριο το μεσημέρι στη Βουλή

Τη δική του πρόταση «για μια βιώσιμη και δίκαιη οικονομικά και οικολογικά λύση στη διαχείριση των απορριμμάτων» παρουσιάζει αύριο στη 1 το μεσημέρι στη Βουλή ο ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ. Η πρόταση που παρουσιάζεται με αφορμή την εξέλιξη των διαδικασιών για τους διαγωνισμούς των τεσσάρων εργοστασίων στην Αττική……

ΣΥΡΙΖΑ: Θα ακυρώσουμε την μπίζνα των σκουπιδιών λόγω της αύξησης τελών

Κατά των ιδιωτών στα σκουπίδια τάχθηκε σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, με συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν στελέχη του για το ζήτημα, μία ημέρα πριν από τον πρώτο διαγωνισμό από τον ΕΔΣΝΑ για το εργοστάσιο σκουπιδιών μέσω ΣΔΙΤ στο Γραμματικ……