27/05/16

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
                 «Η μετακίνηση των μαθητών κάτω των 18 ετών με την ΚΤΕΛ Α.Ε.
αρχίζει από 30/05/16 με μειωμένο εισιτήριο κατά 50%»          
    Αγαπητοί γονείς,

Εκτιμώντας την αργοπορία που υπήρξε από τους αρμόδιους φορείς για την έκδοση μαθητικών ταυτοτήτων, προκειμένου να υλοποιηθεί η εξαγγελία της ΚΤΕΛ Α.Ε. για το μισό εισιτήριο των μαθητών, αντιπροσωπεία των τεσσάρων Ενώσεων Γονέων Ανατ. Αττικής επισκέφθηκε, την Παρασκευή 20/5/16, την Διοίκησή του.Συζητήσαμε με τον Πρόεδρο της ΚΤΕΛ Α.Ε. κο Παπαδομιχελάκη και με μέλη της Διοίκησης και τους προτείναμε, ότι η καλύτερη και πιο γρήγορη λύση για την έναρξη της άμεσης εφαρμογής του μέτρου είναι η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας (όπως συμβαίνει και στην Αθήνα) για τα παιδιά κάτω των 18 ετών. Όλες οι άλλες λύσεις θα είναι χρονοβόρες-γραφειοκρατικές και, στην ουσία, χωρίς άμεσο αποτέλεσμα.Με νεότερη ανακοίνωσή της η ΚΤΕΛ Α.Ε. (σας την επισυνάπτουμε) αποφάσισε, λαμβάνοντας υπόψη την πρότασή μας, ότι από 30/05/2016 όλα τα παιδιά κάτω των 18 ετών δικαιούνται μισό εισιτήριο, με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας.Γονείς και μαθητές θα αξιοποιήσουμε αυτήν την θετική εξαγγελία, που είναι αποτέ-λεσμα των προσπαθειών μας, αλλά θα συνεχίσουμε μέχρι την νομοθετική της κατο-χύρωση.Καλούμε τους Συλλόγους Γονέων και τους Διευθυντές των σχολείων να βοηθήσουν για την άμεση ενημέρωση γονιών και μαθητών.

Οι Ενώσεις Συλλόγων Γονέων Ανατ. Αττικής

Μαραθώνα – Μαρκόπουλου – Ραφήνας-Πικερμίου – Σαρωνικού


Η Ανακοίνωση της ΚΤΕΛ Α.Ε.


ΚΤΕΛ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε                                              LOGO KTEL.jpg
ΚΟΤΣΙΚΑ 2 ΑΘΗΝΑ

Αθήνα 25/5/2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο ότι η οικονομική κρίση των τελευταίων ετών έχει αλλάξει δραματικά προς το χειρότερο την καθημερινότητα όλων μας.
Η Διοίκηση και οι μέτοχοι της ΚΤΕΛ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην ελληνική οικογένεια, προχωρούν σε έμπρακτες και ουσιαστικές κινήσεις συμπαράστασης προς αυτή. Από την Δευτέρα 30/5/2016 θα μπορούν όλοι οι μαθητές κάτω των 18 ετών, καθ’ όλη την διάρκεια του καλοκαιριού και μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου, να μετακινούνται με μειωμένο εισιτήριο σε όλες τις ενδονομαρχιακές γραμμές μας.
Πιλοτικά όλοι οι μαθητές της Περιφέρειας Αττικής θα μπορούν με μόνη την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας να απολαμβάνουν 50% έκπτωση στις μετακινήσεις τους με τα λεωφορεία της ΚΤΕΛ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε.

Από το Γραφείο Τύπου της ΚΤΕΛ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε.