Αφού άλλαξε δυο (!) φορές έδρα η αναμέτρηση του Ολυμπιακού Λαυρίου με τον Κισσαμικό, αποφασίστηκε τελικά να γίνει στο Κορωπί το προσεχές Σάββατο!

Όπως αποφάσισε η διοργανώτρια Αρχή, η αναμέτρηση των δυο ομάδων θα διεξαχθεί στο γήπεδο Κορωπίου το Σάββατο στις 15:00,  αντί για την Κυριακή. Αρχικά είχε αποφασιστεί να γίνει το ματς στο Λαύριο, ωστόσο λόγω τεχνικών προβλημάτων στο γήπεδο άλλαξε έδρα το παιχνίδι. Μετά πήγε προς… Κερατέα ωστόσο το γήπεδο του Κορωπίου είναι αυτό που θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση ανάμεσα στις δυο ομάδες για την 5η αγωνιστική.

Οι αγώνες αφορούν την 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής

Τον εκ νέου ορισμό των αγώνων Τριγλία Ραφήνας – Θύελλα Ραφήνας και Ολυμπιακός Λαυρίου – Νέα Ιωνία γνωστοποίησε την Πέμπτη (24/10) η ΕΠΟ.

Οι δύο αναμετρήσεις για την 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής είχαν αναβληθεί λόγω ακαταλληλότητας των γηπέδων της Ραφήνας και του Λαυρίου, αλλά το πρόβλημα φαίνεται ότι ξεπεράστηκε τουλάχιστον για το γήπεδο της Ραφήνας, εκεί όπου θα διεξαχθεί το τοπικό ντέρμπι στις 30 Οκτωβρίου με ώρα έναρξης τις 14.30.

Σε ό,τι αφορά το ματς του Ολυμπιακού Λαυρίου με τη Νέα Ιωνία, αυτό θα γίνει στις 30 Οκτωβρίου με ώρα έναρξης τις 14.30 στο γήπεδο της Κερατέας.