Η BMW Motorrad Hellas βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011 διοργανώνει το 3ο BMW Biker Meeting. 
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Τεχνολογικού και Πολιτιστικού Πάρκου Λαυρίου και εκεί θα μπορεί ο κόσμος να δει από κοντά αλλά και να οδηγήσει τις BMW μοτοσικλέτες G650GS, F650GS, F800R, F800GS, R1200R, R1200GS, R1200GS Adventure και τα νέα μοντέλα της Husqvarna Motorcycles στο Husqvarna X – track. Επίσης, θα έχουν την ευκαιρία όσοι θέλουν να γνωρίσουν τις διαδρομές γύρω από το Λαύριο στα BMW Adventure Tours και να πάρουν μέρος στο Διαγωνισμό Δεξιοτεχνίας BMW Off Road και να κερδίσουν Εξοπλισμό Αναβάτη BMW Motorrad.

Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Stunt Riding, Chris Pfeiffer θα παραβρεθεί στην ετήσια εκδήλωση της BMW Motorrad Hellas εκτελώντας μοναδικά stunt shows στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της εκδήλωσης. Η δυνατή μουσική θα συνοδεύει την εκδήλωση από γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό, ενώ η νέα BMW Σειρά 1 θα μπορεί να τη δει κανείς από κοντά, καθώς και θα μπορεί κανείς να πάρει μέρος σε διάφορα all day happenings, που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον!

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε όλους. Για τη συμμετοχή στις οδηγικές δραστηριότητες απαιτείται εγγραφή στην ειδική εφαρμογή στο www.bmw-motorrad.gr. Ακολουθήστε το κεντρικό banner στην ιστοσελίδα, συμπληρώστε τα στοιχεία σας και επιλέξτε τις δραστηριότητες που σας ενδιαφέρουν.

Για τα Ηusqvarna test rides, το Σεμινάριο Ασφαλούς Οδήγησης και την επίσκεψη στο Biker Meeting, δεν απαιτείται εγγραφή. 

mototriti.gr