Πρωτάθλημα ΕΣΠΑΑΑ   Τοπική Κατηγορία Γυναικών
Α΄Φάση-2η Αγων./2ου Γύρου
Συγκλονιστικό παιχνίδι με εναλλαγές συναισθημάτων και σκορ, έγινε χθες στο κλειστό της Κερατέας ανάμεσα στην ομάδα του ΓΣ Κερατέας και του ΑΣ Τυφώνα που είχε νικήτρια τη γηπεδούχο ομάδα με σκορ 3-2.

Οι φιλοξενούμενες ξεκίνησαν εντυπωσιακά και με εξαιρετικό σερβίς και καλές επιθέσεις πήραν το πρώτο σετ με 25-22. Στο δεύτερο σετ οι γηπεδούχες εμφανίστηκαν βελτιωμένες αν και είχαν συνεχώς πρόβλημα στην υποδοχή, πήραν το σετ με 25-18 και ισοφάρισαν σε 1-1.
Στα δύο επόμενα σετ έγιναν φοβερές μάχες με εντυπωσιακές άμυνες και από τις δύο ομάδες και το σκορ πήγαινε πόντο-πόντο. Το τρίτο σετ το κέρδισε ο Τυφώνας με 29-27 και το τέταρτο η Κερατέα 25-21.
Στο καθοριστικό tie break η Κερατέα κατάφερε με καλά μπλοκ να εξουδετερώσει την κορυφαία του αγώνα Μπιτσάνη και να κάνει λάθη. Η Νταρδή έδωσε λύσεις σε κρίσιμα σημεία και η Κερατέα πήρε δίκαια το σετ και τη νίκη με 15-17.

ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ

ΛΙΟΥΜΗ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΛΕΠΟΥΡΑ, ΝΤΑΡΔΗ, ΠΟΛΥΜΕΡΑ, ΠΕΤΣΗ, ΑΓΓΕΛΗ, ΣΚΥΛΑΚΟΥ, ΤΣΟΜΠΑΝΗ(L), ΜΕΓΑΓΙΑΝΝΗ(L), ΠΡΙΦΤΗ, ΠΑΠΑΜΙΧΑΛΗ.
ΑΣ ΤΥΦΩΝ
ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ, ΚΟΝΤΟΤΑΣΙΟΥ, ΠΑΛΑΠΑΝΙΔΟΥ(L), ΚΑΖΑΝΤΖΑ, ΛΙΑΝΟΥ, ΤΣΟΥΡΙ, ΚΑΡΑΛΗ, ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΟΓΛΟΥ, ΠΟΙΜΕΝΙΔΟΥ, ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΠΙΤΣΑΝΗ