Καθάρισε σε 45′ η ανεβασμένη ΑΠΕ Λαυρεωτική
Την ανοδική της πορεία επιβεβαιώνει η ΑΠΕ Λαυρεωτική την Κυριακή (18/10). Η ομάδα του Ανδρέα Δεληγιάννη παρουσιάζοντας σοβαρότητακαι αποτελεσματικότητα κυρίως στο πρώτο 45λεπτο, κατάφερε να επικρατήσει 3-0 της μαχητικής Δόξας Κορωπίου, πανηγυρίζοντας τρίτη σερί νίκη.
Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στο α’ μέρος και άνοιξαν το σκορ στο 19′ με ωραίο πλασέ του Παπαδόπουλου. Λίγο αργότερα ο ίδιος ποδοσφαιριστής έκανε όμορφη προσπάθεια στην περιοχή, γύρισε τη μπάλα και ο Παπαπαντελίδης στην προσπάθεια του να απομακρύνει πέτυχε με αυτογκόλ το 2-0.
Στο 40′ ο Βαλεντίνος Γιαχάεβ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι (το κέρδισε ο κορυφαίος της αναμέτρησης Παπαδόπουλος) διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
Στην επανάληψη η ΑΠΕ Λαυρεωτική, έχοντας αυτό το 3-0, έκανε συντήρηση δυνάμεων και έσβησε μηχανές, με τη Δόξα Κορωπίου να ισορροπεί και να παίρνει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο χωρίς κάποιο αποτέλεσμα.
Διαιτητές: Προδρομίδης, Κυριακόπουλος, Σπυρόπουλος.
(Παρατηρητής: Πέππας Ιωάννης)
ΑΠΕ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ : Παρλακίδης, Τσομπανάκης, Τζώρας (46′ λ.τρ. Παπακωνσταντίου), Πώχος, Παντελιάς, Χάλαρης, Κοντογιάννης, Αλέξανδρος Γιαχάεβ (62′ Ασλάνης), Παπαδόπουλος, Γιαχάεβ Βαλεντίνος, Τσιριγώτης (71′ Βουκελάτος).
ΑΕ ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ: Αλευράς, Παπαπαντελίδης (42′ Ντουμπέμ), Παπακώστας (55′ Νικολόπουλος), Ξεφτεράκης, Αδαμίδης, Σωτήρη, Καψοκώστας, Μπονές (47′ Τζαφάρας), Παπαδόπουλος, Μπεσάρι, Σπηλιόπουλος.