Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, ήταν εμφανής. Καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα είχε το σημερινό παιχνίδι για την Κερατέα, που πέτυχε μία χαλαρή νίκη επί της ουραγού Δόξας με 3-0.
Και τα τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο, όπου καθάρισε το ματς ο Κεραυνός. Στο 15΄ το 1-0 με κεφαλιά ο Φουστέρης, σε κόρνερ του Μπαξεβάνου. Το 2-0 στο 42΄ ο Λαμπρογιώργος και το τελικό 3-0 στο 44΄ με λόμπα του Σείτι. Είχαμε δοκάρι για την Δόξα στο 70΄ με τον Σπηλιόπουλο, όπως και στο 83΄ για τον Κεραυνό με τον Λαμπρογιώργο.

ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Στο 14΄ δυνατό σουτ του Σείτι, με δεύτερη προσπάθεια ο Αλευρής, έδιωξε σε κόρνερ. Στο 31΄ σουτ του Μαγγανά, έδιωξε σε κόρνερ με τα πόδια ο Αλευρής. Το ίδιο έγινε και στο 35΄ πάλι με τον Μαγγανά και πάλι ο Αλευρής σε κόρνερ, αλλά αυτή την φορά με γροθιές. Στο 75΄ ο Λαμπρογιώργος, έχασε ένα εύκολο γκολ όταν τον έβγαλε μόνο του προ του Αλευρή ο Ντεντέους με καταπληκτική κάθετη πάσα. Στο 81΄ ο Παπανικολάου, ψηλά άουτ απελπιστικά από το ύψος του πέναλτι.
Διαιτητής του αγώνα ο νεαρός Κουτρουμάνος, με βοηθούς τους Σπυρόπουλο και Γουργιώτη. Παρατηρητής Ανδρεόπουλος.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΚΕΡΑΤΕΑ (Μπόντζος) Χατζάρας, Κριεμάδι (58΄ Παπανικολάου), Κατσίκης, Μεγαγιάννης, Μαγγανάς, Πρίφτης, Σείτι (72΄ Ντεντέους), Φουστέρης, Μπρόντζι (85΄ Τραιτοράκης), Μπαξεβάνης, Λαμπρογιώργος.
ΔΟΞΑ (Τούντας) Αλευρής, Εζερμάτζι (Σπηλιόπουλος), Ματζόρος, Θεοχάρης, Αδαμίδης, Ξεφετράκης, Καψοκώστας, Μπονές, Καλογρίδης (83΄ Πετρογιώργος), Νικολαίδης, Παπακώστας (72΄ Νικολόπουλος).