ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ Η ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ

Τα στοιχεία και τη φωτογραφία ενός 23χρονου Αλβανού, ονόματι Marjon Αjaji, ο οποίος καταζητείται για την αρπαγή της 13χρονης Χριστίνας Κρασσά από τα Σπάτα έδωσε στην δημοσιότητα η ΕΛΑΣ.

Πληροφορίες φέρουν τον 23χρονο απαγωγέα σε δασική έκταση στο Πηγγαίο Καβάλας όπου και βρίσκεται σε εξέλιξη τεράστια αστυνομική επιχείρηση.
Ο Αλβανός, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, είναι 23 ετών και ονομάζεται Marjon Ajaji.
Διέμενε προσωρινά στα Λουτρά Ελευθερούπολης. Στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για το θέμα αναφέρεται ότι «μετά από σχετική Εισαγγελική Διάταξη, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 23χρονου υπηκόου Αλβανίας, ο οποίος κατηγορείται για αρπαγή ανήλικης (13χρονης) ημεδαπής».
Παράλληλα, αναφέρεται ότι «παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης (100) ή τις τοπικές Αστυνομικές Αρχές, καθώς και στους αριθμούς 210- 6411111, 210-6875200 και 210-6476370».
Σε βάρος του νεαρού από την Αλβανία σχηματίστηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάτων δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.
Η καταγγελία για την αρπαγή έγινε το βράδυ της περασμένης Κυριακής, από τη γιαγιά της ανήλικης. Οπως είπε στους αστυνομικούς του Τμήματος Σπάτων, η 13χρονη εγγονή της έφυγε από το σπίτι, όπου διέμεναν μαζί.
Από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι ο 23χρονος Αλβανός, ο οποίος το τελευταίο χρονικό διάστημα, διατηρούσε συχνή επαφή με την ανήλικη, μέσω facebook, ενέχεται στην αρπαγή της.
Κατά την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε, επίσης, ότην μία ημέρα μετά την αρπαγή, η ανήλικη βρισκόταν μαζί με τον 23χρονο σε αγροικία, όπου ο ίδιος διέμενε προσωρινά, σε αγροτική περιοχή στα Λουτρά Ελευθερούπολης του Δήμου Παγκαίου.
Σπύρος Κουντούρης
http://www.ethnos.gr