-Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, οι φιλοξενούμενοι αλλά και όλοι οι θεατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την Κατερίνα Καραλή σε μία άκρως εντυπωσιακή επίδειξη ποδοσφαιρικών ικανοτήτων. Η 22χρονη καθηγήτρια freestyle football απέδειξε πως το ποδόσφαιρο είναι και γυναικεία υπόθεση, κάνοντας τους πάντες να τρίβουν τα μάτια τους με τα κόλπα και τα ακροβατικά που έκανε με τη μπάλα στα πόδια.


.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }


Την ευκαιρία να μιλήσουν για την Sporting CP Academy και να αναφερθούν διεξοδικά στο έργο που γίνεται τους τελευταίους τρεις μήνες στο Anima Club, είχαν ο διευθυντής της ακαδημίας Φρανσίσκο Ζουέλα και ο τεχνικός διευθυντής, Αντρέας Μπαρμπαρής, στην εκπομπή «Πάμε μπάλα». Οι δύο άντρες συνοδευόμενοι από τους προπονητές της ακαδημίας Γιώργο Αργύρη και Μιχάλη Μπαρμπαρή, καθώς επίσης και από 15 μικρούς εκκολαπτόμενους ποδοσφαιριστές, αναφέρθηκαν στο πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα πρότζεκτ που ξεκίνησε τον περασμένο Οκτώβριο, λέγοντας πως η ανταπόκριση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή, ενώ παράλληλα το Anima Club (που φιλοξενεί την ακαδημία), κέρδισε τις εντυπώσεις με τις άριστες εγκαταστάσεις του.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής, Γιάννης Μαυρόπουλος, έδωσε πρώτα το λόγο στον διευθυντή της ακαδημίας, με τον Φρανσίσκο Ζουέλα να μιλάει για τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να ανοίξει μία τέτοια ακαδημία στη χώρα μας, να εξηγεί τον τρόπο με τον οποίον πλησίασε τον πρόεδρο της Sporting CP, Μπρούνο Ντε Καρβάλιο και να αναφέρεται στα πλάνα που έχει για την εν λόγω ακαδημία. Στη συνέχεια ο λόγος δόθηκε στον Αντρέα Μπαρμπαρή, ο οποίος μίλησε για το όραμα και τη φιλοσοφία της ομάδας, που έχει σαν στόχο, όχι μόνο να δημιουργήσει σπουδαίους ποδοσφαιριστές, αλλά και σπουδαίους ανθρώπους. Σε ότι αφορά την ανταπόκριση του κόσμου, ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας έδειξε να μένει απόλυτα ικανοποιημένος από την προσέλευση των παιδιών, αφού σε λιγότερο από δύο μήνες τα παιδιά της ακαδημίας έφτασαν τα 180 (πριν την είσοδο της Sporting CP στο Anima Club, φιλοξενούνταν 80 παιδιά που ανήκανε στην ομάδα του Απόλλωνα Αναβύσσου.).

Λίγο πριν το τέλος της εκπομπής, τον λόγο πήρανε οι δύο προπονητές, Γιώργος Αργύρης και Μιχάλης Μπαρμαρής, οι οποίοι αναφέρθηκαν στην μεγάλη προσοχή που απαιτείται στην προπόνηση των μικρών αθλητών, έχοντας πάντα σαν γνώμονα πως πρώτα έχουν να κάνουν με μικρά παιδιά και μετά με ποδοσφαιριστές.

Σε ότι αφορά τους μικρούς πρωταγωνιστές, δεν θα μπορούσαν παρά να πάρουν και αυτοί το μικρόφωνο και να μιλήσουν για τη δική τους εμπειρία στη Sporting CP Academy. Όπως ήταν λογικό, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε την τιμητική του, στην ερώτηση ποιος είναι ο αγαπημένος τους παίκτης, ενώ αρκετούς υποστηρικτές είχε και ο Λιονέλ Μέσι.