ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με την παρουσία πλήθος κόσμου γιορτάσαμε και εφέτος τα Θεοφάνια στη Τσονίμα.
Στις 12 το μεσημέρι τελέσθηκε η θεία λειτουργία στο εκκλησάκι του Αϊ Νικόλα, από τον πατέρα Στέφανο. Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος κ Δημήτρης Λουκάς, οι αντιδήμαρχοι, κ Ιωάννης Αδάμης, κ Ηλίας Στουραϊτης, κ Παναγιώτης Τσίχλος, οι εντεταλμένοι σύμβουλοι κα Ευαγγελία Βελετάκου, κ. Ιωάννης Συρίγος, η πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Κερατέας κα Κυριακή Χολέβα και οι τοπικοί σύμβουλοι Λαυρίου κ Δημήτρης Καγιόγλου και Καμάριζας κ Γεώργιος Σγαρδέλης. 


Επίσης παρέστησαν το μέλος του δημοτικού συμβουλίου κα Αρετούσα Μακρή, ο πρώην δημοτικοί σύμβουλοι κ Κων/νος Κατσίκης και η κα Ασπασία Αργεντίνη.
Μας τίμησαν με την παρουσία τους οι εκπρόσωποι του Διασυλλογικού και των εξωραϊστικών συλλόγων Πανοράματος, Περιγιαλίου, Βρωμοπουσίου, Συρίου και Ναυταθλητικού Ομίλου.

Μετά το τέλος της λειτουργίας έγινε ο αγιασμός των υδάτων στην παραλία της Τσονίμας και η ρίψη του Σταυρού στη θάλασσα. Πέντε κολυμβητές μεταξύ των οποίων και δυο δεκάχρονοι, ο γιος της Λίτσας Μακροδημήτρη και ο γιος της Ιωάννας Τσίλη , έπεσαν στην θάλασσα και έπιασαν το Σταυρό. 

Aκολούθησε η κοπή της Βασιλόπιτας στα γραφεία του Συλλόγου. Ο  πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ Νικηφόρος Φρατζέσκος ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους και στην σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε σε όλα τα επίκαιρα θέματα που αφορούν την περιοχή. Στην συνέχεια το λόγο έλαβε ο δήμαρχος κ Δημήτρης Λουκάς που εξήρε την οργάνωση της εκδήλωσης και στην συνέχεια ανέφερε τους σημαντικότερους στόχους της νέας Δημοτικής Αρχής και τα μέχρι τώρα θέματα που έχουν δρομολογηθεί. Τέλος έδωσε τις θερμές ευχές του στους παρισταμένους για την νέα χρονιά.

Στη συνέχεια όλοι μαζί γευτήκαμε τη ζεστή φασολάδα, τη βραστή γίδα, το κόκκινο κρασί όλα προσφορά κατ έθιμο πλέον από το σύλλογο, που ετοιμάστηκαν από τον συντοπίτη κ Γιώργο Τσίρπο και το επιτελείο του. 
Το Διοικητικό Συμβούλιο Του εξωραϊστικού συλλόγου Τσονίμας « το Ανεμούριο »