Ένα ξεχωριστό ημερολόγιο έκδωσε φέτος το Δεκαπενταμελές Συμβούλιο του Γυμνασίου Κερατέας. Το  ημερολόγιο το οποίο έχει συλλεκτικό χαρακτήρα  κυκλοφορεί με θέμα «Γυμνάσιο Κερατέας – Χώρος και Άνθρωποι».  

Σε αυτό  περιέχονται  όλοι οι χώροι του σχολείου  μαζί με όλους τους ανθρώπους που καθημερινά τους δίνουν ζωή. Οι 339 μαθητές και μαθήτριες, οι 32 καθηγητές και η διευθύντρια του σχολείου μέσα από το πρίσμα ενός ιδιαίτερου φωτογράφου.
Αυτό όμως που το καθιστά ξεχωριστό είναι ότι ο φωτογράφος που συνεργαστήκαμε είναι  ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες φωτογράφους. Ο Σπύρος Τσακίρης είναι υπεύθυνος του φωτογραφικού τμήματος της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία» και μέλος του IEPA (International Environment Photographers Association).
Το Δεκαπενταμελές Συμβούλιο Μαθητών Γυμνασίου Κερατέας θέλουμε δημόσια να τον ευχαριστήσουμε που αφιλοκερδώς ανταποκρίθηκε στη πρόσκλησή  μας γι’ αυτή την φωτογράφιση και μας χάρισε ένα υπέροχο καλλιτεχνικό ημερολόγιο.
Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε την Διευθύντρια του σχολείου μας κα Σοφία Παξιβάνη για την αρωγή της  στην υλοποίηση αυτής της ιδέας.
Το ημερολόγιο διατίθεται καθημερινά στο Γυμνάσιο Κερατέας αλλά και παραδίδεται μετά από επικοινωνία στα τηλέφωνα 6987277231 και 6984352513.
Καλούμε όλους να αγκαλιάσουν αυτή την προσπάθεια, αφού  τα έσοδα από αυτό  το καλαίσθητο ημερολόγιο, θα δοθούν για δραστηριότητες και εκδρομές του σχολείου μας.
Το Δεκαπενταμελές Συμβούλιο  Μαθητών του Γυμνασίου Κερατέας 2015-2016