Απλήρωτη παραμένει η ορχήστρα του Τάκη Κωνσταντακόπουλου που είχε συμμετάσχει  στην εκδήλωση «Αφιέρωμα στο Νίκο Γκάτσο» στις 27 Ιουλίου 2015, στα πλαίσια του Φεστιβάλ ΘΟΡΙΚΙΑ 2015. 
Σύμφωνα με καταγγελία στο forkeratea των μουσικών  του συγκροτήματος του Τάκη Κωνσταντακόπουλου, ακόμα δεν έχουν πληρωθεί γι’ αυτή την μουσική βραδιά που συμμετείχαν, παρά τις συνεχείς ενοχλήσεις που έχουν κάνει.
Το ποσό της αμοιβής των μουσικών ήταν 700€ και αφορούσε την πληρωμή των 3 μουσικών και μίας τραγουδίστριας  που συνόδευαν τον τραγουδιστή Τάκη Κωνσταντακόπουλο  στη μουσική εκδήλωση που έγινε στον χώρο της ΑΚΕΛ στο Λαύριο.  Ο ίδιος δεν είχε  ζητήσει αμοιβή αφού τα τελευταία χρόνια συμμετέχει και τραγουδάει αφιλοκερδώς σε εκδηλώσεις που γίνονται στη Λαυρεωτική λόγω της αγάπης του προς την περιοχή και τους κατοίκους.


Διαβάστε σχετικά:
thumbnailΔιευκρίνηση για την καταγγελία των απλήρωτων μουσικών που συμμετείχαν σε εκδήλωση του Φεστιβάλ ΘΟΡΙΚΙΑ 2015.

Επανερχόμαστε στο θέμα της καταγγελίας της οποίας γίναμε αποδέκτες σχετικά με την μη καταβολή των δεδουλευμένων των μουσικών στην εκδήλωση «Αφιέρωμα στο Νίκο Γκάτσο» στις 27 Ιουλίου 2015, στα πλαίσι…