ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΚΕΡΑΤΕΑΣ                                             Κυριακή 13 Ιουλίου
Με την ευκαιρία της έναρξης λειτουργίας της Δανειστικής Βιβλιοθήκης του συλλόγου μας, διοργανώνουμε φέτος ένα κλασικό ομαδικό παιδικό παιχνίδι, για όλα τα παιδιά της περιοχής μας. Ένα Κυνήγι Θησαυρού και συγκεκριμένα Βιβλιοθησαυρού.

Τα παιδιά θα φτιάξουν ομάδες και θα προσπαθήσουν να λύσουν 12 γρίφους. Καθένας από αυτούς τους γρίφους θα οδηγεί τις ομάδες σε κάποια σημεία μέσα στον οικισμό της Αγίας Μαρίνας όπου είναι κρυμμένοι 12 μικροί θησαυροί. Αυτοί με τη σειρά τους αποτελούν τον τελικό γρίφο για να βρεθεί ο Μεγάλος Θησαυρός.
Θα υπάρχουν επίσης και κάποιες δοκιμασίες ή δραστηριότητες που θα ωθήσουν τα παιδιά σε αστείες καταστάσεις και σε δημιουργικές δράσεις. Μέσα από το ψάξιμο και το παιχνίδι, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τόσο την περιοχή μας όσο και τα βιβλία της βιβλιοθήκης μας.
Θα έχουμε βραβεία και δωράκια για τη νικήτρια ομάδα που θα βρει πρώτη το μεγάλο θησαυρό αλλά και άλλους νικητές για κάποιες “ειδικές αποστολές”.
Από το Σάββατο το απόγευμα ως την Κυριακή το μεσημέρι, οι ομάδες θα έρχονται στο γραφείο του συλλόγου για να δηλώσουν συμμετοχή με το όνομα της ομάδας τους και θα παίρνουν τις οδηγίες του παιχνιδιού για να προετοιμαστούν.
Το μεγάλο κυνήγι ξεκινάει την Κυριακή το απόγευμα από την παραλία όπου θα δοθούν οι 12 γρίφοι και οι ειδικές αποστολές σε κάθε ομάδα.
Ευχόμαστε σε όλους καλή διασκέδαση.
Γιώργος Μανιώτης
Πρόεδρος του συλλόγου
Σύλλογος Οικιστών Αγίας Μαρίνας Κερατέας
Τ.Θ. 9308, Αγία Μαρίνα, ΤΚ 19001 ΚΕΡΑΤΕΑ
Πρόεδρος: +30 6944 300281
Γραμματέας: +30 698 4204144