Συμπολίτες, Συμπολίτισσες που αγωνιστήκατε κατά του ΧΥΤΑ Κερατέας και όλων των ρυπογόνων εργοστασίων, που με λύσσα συνεχίζουν να υποστηρίζουν ΟΛΟΙ οι ιθύνοντες, μέσω του Περιφερειακού Σχεδιασμού.

Ήρθε η ώρα – με την ψήφο μας –
να στείλουμε στα σπίτια τους, όλους όσοι συνεχίζουν να ασελγούν απέναντι σ’ αυτό τον τόπο και τους κατοίκους του. Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα στη συνέλευσή της στο Άπαρτο Κάστρο, στις 29-4-2012 αποφάσισε και προτείνει:

Δεν ψηφίζουμε αυτούς που, πέρα από τα μνημόνια που καταστρέφουν τη ζωή μας, επιχειρούν να διαλύσουν και την περιοχή μας.

Λέμε ΟΧΙ στους Υπουργούς που πολέμησαν αυτόν τον τόπο και συνεχίζουν αμετανόητοι να τον πολεμούν, που ζήτησαν στο παρελθόν την ψήφο μας στο υπόλοιπο Αττικής και τώρα έχουν το θράσος να την ξαναζητούν.

Λέμε ΟΧΙ σ’ αυτούς που ήρθαν μόνο για να καταγράψει ο φακός την παρουσία τους στον αγώνα μας, ενώ με τις πράξεις τους στη Βουλή ψήφισαν νομοσχέδια, που οδήγησαν στην κατάρρευση, την υποταγή και τον αφανισμό των κατοίκων αυτής της πατρίδας.

Επίσης λέμε ΟΧΙ σε όσους βασίζονται σε ρατσιστικά και νεοναζιστικά δόγματα.

Όσο οι αρμόδιοι συνεχίζουν τον υπάρχοντα Περιφερειακό Σχεδιασμό και ονειρεύονται μαζί με τους μεγαλοεργολάβους να μας καταστρέψουν, ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΓΡΥΠΝΟΥΜΕ.

Ας προσέχουμε πολύ τις προεκλογικές υποσχέσεις υποψηφίων, που μας τάζουν αντίθετα από όσα έχουν ήδη αποφασίσει οι αρχηγοί τους για την Κερατέα.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΚΕΡΑΤΕΑ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΧΥΤΑ ΚΑΙ ΡΥΠΟΓΟΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

ΤΟ ΑΠΑΡΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΜΑΣ

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ,

Απρίλιος 2012