20 τόνοι παλαιών ενδυμάτων-υποδημάτων ανακυκλώθηκαν το 2016, στο Πρόγραμμα Ανακύκλωσης & Αλληλεγγύης του Δήμου Μαρκοπούλου


Συνολικά 20 τόνους (!) ενδυμάτων-υποδημάτων ανακύκλωσε η εταιρεία RECYCOM, από τους κόκκινους κάδους που έχουν τοποθετηθεί στον Δήμο Μαρκοπούλου Μεσογαίας και πρόσφερε αντισταθμιστικά 1.511 τρόφιμα και είδη υγιεινής στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, στα πλαίσια της Δράσης Ανακύκλωσης Παλαιών Ενδυμάτων.

11/1/2017
Προς το Δήμο Μαρκόπουλου Μεσογαίας
Υπ’ όψη Δημάρχου

Επιστολή ενημέρωσης προόδου συνεργασίας
Κοινοποίηση :
Α. Στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου
Β. Υπεύθυνου/ης ανακύκλωσης
     Αξιότιμε/η κ/κα
Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας χρονιάς, θα θέλαμε να σας απευθύνουμε τις θερμές ευχές μας για κάθε ατομικό, οικογενειακό και κοινωνικό καλό, τόσο σ’ εσάς, όσο και στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και τους συμπολίτες σας, αλλά και να σας ενημερώσουμε για τα στατιστικά δεδομένα της μέχρι σήμερα συνεργασίας μας.
Στο χρονικό διάστημα του έτους 2016, η εταιρία ανακύκλωσης ενδυμάτων-υποδημάτων RECYCOM αποκόμισε από τους κάδους, που έχουν τοποθετηθεί στον δήμο σας, συνολικά 20 τόνους ενδυμάτων-υποδημάτων, συμβάλλοντας έτσι στην εδραίωση ενός υγιούς δικτύου ανακύκλωσης και της συνείδησης συνυπευθυνότητας, που αποτελεί προϋπόθεση της βιώσιμης ανάπτυξης. Παράλληλα, η RECYCOM από την πλευρά της , κάλυψε οποιαδήποτε ανάγκη του κοινωνικού παντοπωλείου με την δωρεάν προσφορά διαφόρων τροφίμων και ειδών υγιεινής στο δήμο σας, (π.χ. όσπρια ,ζυμαρικά, αλεύρι, ζάχαρη, χλωρίνη κτλ). Συνολικά προσφέρθηκαν 1.511 τρόφιμα και είδη υγιεινής.
Επιπλέον, κάθε πρόβλημα που δημιουργήθηκε ,όπως η ρίψη αντικειμένων εξ αμέλειας,  λύθηκε άμεσα.  Η εταιρία μας, συνεισφέρει και θα συνεχίσει να συνεισφέρει με περισσότερα αγαθά  στο δήμο σας με στόχο την βοήθεια περισσοτέρων άπορων οικογενειών.
Εμείς από την πλευρά μας το μόνο που θέλουμε είναι, να μας στέλνετε κάθε μήνα μια ευχαριστήρια επιστολή για την παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία RECYCOM  έτσι ώστε να μπορούμε να αναρτούμε τις επιστολές στην ιστοσελίδα μας αλλά και στα κοινωνικά μας δίκτυα. Παράλληλα, θα θέλαμε τη διαφήμιση της εταιρίας μας από την ιστοσελίδα του Δήμου σας με στόχο την ενημέρωση των πολιτών σχετικά με το έργο της RECYCOM.
Συγκριτικά με το περασμένο έτος (2015) αποκομίστηκαν 7 τόνοι περισσότεροι ενδυμάτων-υποδημάτων.

Ευχαριστούμε θερμά!
Με εκτίμηση
photo
Αράπης Βαγγέλης
Manager, Recycom
Mobile: +306936153163
Email: [email protected].gr
Website: www.recycom.gr

      

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Αρ. Πρωτ.: 943
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ
Μαρκόπουλο, 19/1/2017
Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ
Υποκατάστημα Πόρτο Ράφτη
ΠΡΟΣ:
RECYCOM
Β. Αράπης και ΣΙΑ Ο.Ε.
Εμπορίας και Ανακύκλωσης
Καλλιθέας 6
15351 Παλλήνη.
Γραφείο Αντιδημάρχου Παιδείας
Μαρίας Κιμπιζή
Τηλ.: 22990-71706
         22990-85095
Fax:  22990-85270

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Αγαπητέ κ. Αράπη,

  Θρήνος και για την Φαίη. «Έφυγε» από τη ζωή η 25χρονη οδηγός από το τροχαίο στη Βούλα

Με την παρούσα επιστολή, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά εκ μέρους του Δήμου Μαρκοπούλου, για την προσφορά απορρυπαντικού πλυντηρίου ρούχων, που πραγματοποιήσατε την Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας.

Στα πλαίσια της δράσης Ανακύκλωσης παλαιών ενδυμάτων που συνεχίζεται στα είκοσι έξι (26) προκαθορισμένα σημεία (κόκκινοι κάδοι) του Δήμου μας, η εταιρεία σας, αντισταθμιστικά συνεχίζει και υποστηρίζει κάθε μήνα το δύσκολο έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Μαρκοπούλου.

Συμπληρώνοντας ακόμη ένα χρόνο άψογης συνεργασίας, χαιρόμαστε που οι συμπολίτες μας έχουν αναγνωρίσει την αξία των Κόκκινων Κάδων, που έχει σαν αποτέλεσμα τόσο τη συμμετοχή σε αυτό το Πρόγραμμα Ανακύκλωσης, όσο και στη μείωση του όγκου των απορριμμάτων, ενώ παράλληλα, όλοι μαζί προσφέρουμε στους συμπολίτες μας που εξυπηρετούνται μέσω της κοινωνικής δομής του Δήμου.

Σας ευχόμαστε Καλή Χρονιά, Υγεία και κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού
Αθλητισμού & Κοινωνικής Πρόνοιας
Μαρία Κιμπιζή
Σχόλια μέσω facebook