Τώρα που εφαρμόζονται τα μέτρα και νιώθουν οι εργαζόμενοι στο πετσί τους την εφαρμογή τους, τώρα που η κυβέρνηση εφαρμόζει το δόγμα «Νόμος και τάξη» που συκοφαντεί και λοιδορεί το ταξικό κίνημα, τώρα είναι η ώρα να δείξουμε την δύναμη μας. 

Να πάρουμε την υπόθεση της απεργίας στα χέρια μας, να γίνει κάθε χώρος εργασίας κάστρο του αγώνα. Να ξεκινήσουμε άμεσα την οργάνωση της απεργίας. Τα σωματεία να προχωρήσουν σε ενημέρωση των μελών τους, να γίνουν ποιοτικά βήματα μπροστά. Οι κατευθύνσεις που μπήκαν στην σύσκεψη των σωματείων να προχωρήσουν.

Να ξεπεράσουμε αδυναμίες καθυστερήσεις, να φτάσουμε να Κάνουμε Γενικές συνελεύσεις σε περισσότερους χώρους, κουβέντα με περισσότερους εργαζόμενους, στην προπαγάνδιση της απεργίας να μπουν περισσότεροι εργάτες, με τα μπλοκ των συνδρομών και των εγγραφών στα χέρια, με επαναστατική αισιοδοξία, να πείσουμε εργάτες- άνεργους για το δίκιο του αγώνα για την ανάγκη της υπογραφής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, για την εφαρμογή της παντού, για την προοπτική για τον άλλο δρόμο ανάπτυξης.

Να στείλουμε το μήνυμα στην κυβέρνηση ότι το ταξικό-εργατικό κίνημα δεν τρομοκρατείται, είναι καθαρό και ξάστερο και δεν πιάνουν οι φτηνές προβοκάτσιες, ότι το δόγμα «Νόμος και τάξη» θα τους Γυρίσει ανάποδα. Όλοι μια γροθιά με τους συμμάχους μας τους φτωχούς αγρότες και τους επαγγελματοβιοτέχνες ενάντια στα μονοπώλια και τις κυβερνήσεις τους

ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ 20 ΦΛΕΒΑΡΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ 10:30 ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ ΑΓΑΛ. ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΩΝ

http://www.lavriaki.gr