Πανηγυρική άφιξη της αθλητικής αποστολής του ΟΑΛ στο Λαύριο μετά από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στον Πύργο στο άθλημα της αντιπτέρισης! Ασημένιο μετάλλιο στον Παναγιώτη Παπαδόπουλο και Στρατή Νικηφόρο, χάλκινο μετάλλιο στον Ορφανό Γιώργο και Στρατή Μπέττυ-Άννα(οι δύο τελευταίοι έπαιζαν σε μεγαλύτερη κατηγορία) Σε δήλωσή του στα social media o όμιλος, συγκεκριμένα, δήλωσε: 

Συγχαρητήρια στην αποστολή του BADMINTON του ομίλου μας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στον Πύργο και σε όλους τους αθλητές μας για την προσπάθεια τους να φτάσουν το άθλημα ψηλά στην πόλη του Λαυρίου!

Πιο συγκεκριμένα, στην κατηγορία u15, τα παιδιά πέτυχαν την κατάκτηση της 3ης θέσης στο αγώνισμα του διπλού μεικτού με τον Ορφανό Γιώργο και την Στρατη Μπεττυ Άννα.
Παράλληλα, στο αγώνισμα του διπλού αντρών ο Στρατής Νικηφόρος και ο Παπαδόπουλος Παναγιώτης φτάσανε μέχρι και τον τελικό και κατέκτησαν τελικά την δεύτερη θέση!!!
Μπράβο και στους προπονητές μας Σιταρενιο Παντελή και Ρουσια Αθήνα, οι οποίοι συνόδευαν την αποστολή, για την δουλειά τους. 

Συγχαρητήρια και στα υπόλοιπα παιδιά του Λαυρίου για την μέχρι τώρα πορεία τους:Κυριακόπουλος Σταύρος, Μαραγκός Χαράλαμπος,Παπαδοπούλου Κατερίνα και στις υπόλοιπες ομάδες που συμμετείχαν.

ΣΧΕΤΙΚΑ
Αξιοπρεπείς ήταν η παρουσία του Ομίλου Αντισφαίρισης Λαυρίου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα badminton, που διεξήχθη στον Πύργο. ″ Συγχαρητήρια στην αποστολή του BADMINTON του ομίλου μας στο πανελλήνιο πρω…