Νίκη Κεραυνού επί του Σαρωνικού με 2-1 σε φιλικό μεταξύ τους παιχνίδι, δηλώσεις Θ. Πετούρη

Πρώτο παιχνίδι προετοιμασίας διάρκειας μιας ώρας, περισσότερο για να λυθούν τα πόδια των ποδοσφαιριστών παρά για να βγουν συμπεράσματα.


Προηγήθηκε ο Κεραυνός, ισοφάρισε ο Σαρωνικός αλλά τη νίκη πήραν οι φιλοξενούμενοι στο τέλος.


Διαιτητής: Κάλλης Αντώνηςsaronikos-keravnos-1

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ:


Θανάσης Πετούρης

Βρισκόμαστε στη δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας αλλά τα παιδιά καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια και ανταποκρίνονται στην προσπάθεια να καλύψουμε την καθυστερημένη έναρξη προετοιμασίας και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι όσο μπορούμε στην έναρξη του πρωταθλήματος.
Έχουμε κρατήσει το βασικό κορμό της περυσινής ομάδας αλλά έχουμε εντοπίσει κάποια παιδιά που θα θέλαμε να τα εντάξουμε στο ρόστερ της ομάδας και πιστεύω ότι την άλλη εβδομάδα θα καλύψουμε όλα μας τα κενά.

Στόχος μας για το πρωτάθλημα είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, να χρησιμοποιήσουμε νέα παιδιά από τις ακαδημίες, να έχουμε καλή πορεία και να τερματίσουμε μέσα στην εξάδα.

Ο προπονητής του Σαρωνικού Στέφανος Θεοδωρίδης δεν θέλησε να μας κάνει δηλώσεις αλλά αυτό που εμείς διακρίναμε στην ομάδα της Αναβύσσου είναι ότι ο βασικός κορμός της ομάδας παραμένει. Οι νέοι που έπαιζαν πέρυσι δείχνουν βελτιωμένοι και με την προσθήκη του Άκη Καραγιάννη η ομάδα ενισχύθηκε ακόμη περισσότερο.

Πηγή

Σχόλια μέσω facebook
  Μετεωρίτης έπεσε στην Αίγινα