Τοξικα και νοσοκομειακά απόβλητα σε παρακείμενο στεγασμένο χώρο του ΧΥΤΑ Άνω Λιοσίων, θέτουν σε κίνδυνο τη υγεία των εργαζομένων στον ΧΥΤΑ και των κατοίκων των γειτονικών δήμων.

Αυτή είναι μια από τις καταγγελίες κατά του προέδρου του Ενιαίου Συνδέσμου Δήμων & Κοινοτήτων Νομού Αττικής και δημάρχου Κηφισιάς κ. Νίκου Χιωτακη που κάνει με ανοιχτή επιστολή της, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης- καθώς και της ΤΕΔΚΝΑ- δημοτική σύμβουλος Περιστερίου κα Ηρώ Ζερβάκη.

Στην ανοιχτή επιστολή η οποία έχει κοινοποιηθεί στον Υπουργό Εσωτερικών, την Υπουργό Περιβάλλοντος , τον Γενικό Γραμματέα Περιφέρειας Αττικής, την Ειδική Υπηρεσία Επιθεωρητών Περιβάλλοντος και το Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΔΚΝΑ κα Ζερβάκη, θέτει μια σειρά από σημαντικά ερωτήματα που αφορούν σε προσλήψεις και συμβάσεις έργου όπως αυτή του πρώην περιφερειάρχη επί Νέας Δημοκρατίας κ.Μανιάτη ή του γιου γνωστού δημάρχου του λεκανοπέδίου, στο Εργοστάσιο Μηχανικής Ανακύκλωσης και συνολικά στο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων της Αττικής, στην απόφαση για είσπραξη 5 ευρώ ανά φορτηγό μπαζων που όπως υποστηρίζει δεν έχει υλοποιηθεί και γενικώς στη διαχείριση σημαντικών έργων.

Η Ηλεκτρονικη Αυτοδιοικηση δημοσιοποιεί ολόκληρη την ανοιχτή επιστολή της κας Ζερβάκη, η οποία έχει θεσμικό ρόλο στον Ε.Σ.Δ.Κ.Ν.Α, ενω εχει ηδη επικοινωνήσει με το γραφείο του κ. Χιωτάκη και αναμένει απάντηση

Κατεβάστε ολόκληρη την ανοιχτή επιστολή της κας Ζερβάκη πατώντας εδώ ΑΝΟΙΧΤΗ_ΕΠΙΣΤΟΛΗ

 
 
http://www.e-aftodioikisi.gr/default.aspx?pageid=2975