20 χρόνια έχουν περάσει από τότε που οι ΜΠΛΕ, το “συγκρότημα – έκπληξη”, εμφανίστηκαν στην ελληνική μουσική σκηνή, ανατρέποντας τα μέχρι τότε δεδομένα, με τον ιδιαίτερο ήχο τους και την μοναδική αισθητική τους.
Εκατοντάδες πετυχημένες συναυλίες, χρυσά και πλατινένια albums και πολλά ραδιοφωνικά hits που όλοι έχουμε αγαπήσει και ακούγονται με διαχρονική συνέχεια, έχουν καθιερώσει πλέον τους ΜΠΛΕ ως ένα από τα μεγαλύτερα ελληνικά συγκροτήματα.

Στις συναυλίες τους που χαρακτηρίζονται κυρίως από την καταπληκτική σκηνική τους παρουσία,  παρουσιάζουν τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε όπως :  “Φοβάμαι”, “Νιώθω Ενοχές”, “Πιάνω Φωτιά”, “Τον Ίδιο Τον Θεό”, “Δεν Θέλω”, “Μια Φορά κι Έναν Καιρό”, “Κόκκινο Φιλί”, “Εσύ Δεν Ζεις Πουθενά”… και πολλά άλλα από τα 6 albums που έχουν κυκλοφορήσει από το 1996 έως σήμερα.
Ας ετοιμαστούμε λοιπόν να απολαύσουμε ζωντανά, την Παρασκευή 15-7-2016 στην Κακή Θάλασσα στην Κερατέα στις 21:30, την Τζώρτζια να ερμηνεύει  τις γνωστές επιτυχίες των ΜΠΛΕ μαζί με τους μοναδικούς της μουσικούς.

Είσοδος ελεύθερη!