ΤΜΗΜΑ BADMINTON

Η αποστολή 15 ατόμων αναχώρησε σήμερα 8:00π.μ. από το Λαύριο για την Θήβα. Ανάμεσά τους έξι(6) αθλητές, η προπονήτρια του τμήματος Αθηνά Ρουσιά καθώς και οι γονείς και οι φίλαθλοι.

Οι αγώνες διήρκεσαν έως αργά το απόγευμα με αποτελέσματα όμως που δικαίωσαν την προσπάθεια τόσο των αθλητών όσο και της προπονήτριας.

Πιο αναλυτικά:
Στην κατηγορία U15, στο αγώνισμα του Διπλού την 3η θέση κατέκτησαν οι Παπαδόπουλος – Ορφανός.Ο πρώτος από αυτούς, στο αγώνισμα του Διπλού Μικτού κατέκτησε την 2η θέση σε συνεργασία με την Μπάρτζου από την Λιβαδειά!
Στην κατηγορία U19, ο Κυριακόπουλος Σταύρος έπειτα από μια σειρά εντυπωσιακών αγώνων κέρδισε το πολυπόθητο ασημένιο μετάλλιο στο αγώνισμα του Μονού. Επίσης εξαιρετική εμφάνιση έδειξε η Παπαδοπούλου Αικατερίνη η οποία επιβραβεύτηκε με το χρυσό μετάλλιο στο Διπλό με την συμπαίκτρια της Μιγιόνη! Η Παπαδοπούλου βγήκε 3η επίσης στο Μονό. Κυριακόπουλος και Χαδουμέλης υπήρξαν πιστοί στο ραντεβού τους με το βάθρο στο στο αγώνισμα του Διπλού. Μαζί, κατάκτησαν την 2η θέση! Την ίδια θέση επίσης πήρε το ζευγάρι Χαδουμέλης-Κατσόρα(Κηφισσιά) στο Διπλό Μικτό. Τέλος, Παπαδοπούλου-Κυριακόπουλος βγήκαν 3οι στο ίδιο αγώνισμα.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζει το αγωνιστικό τμήμα μας!Να τους ευχηθούμε μια δυνατή, ομαλή και γεμάτη ευχάριστες εκπλήξεις συνέχεια!

Τώρα μπορείτε και εσείς να δοκιμάστε το άθλημα του badminton! Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6982392039. Τμήματα ηλικίας 5-18 ετών.

Ώρες προπόνησης: Τετάρτη 5:30-7:00μμ και Σάββατο 10:00-11:30πμ

Τοποθεσία: Κλειστό γυμναστήριο Νεάπολης(2ο Δημοτικό Σχολείου Λαυριου )