Ελαφρώς βελτιωμένος από προηγούμενες εμφανίσεις του παρουσιάσθηκε ο Κεραυνός αλλά και πάλι δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της αρκετά καλής Μάχης Μαραθώνος, παραχωρώντας ισοπαλία 1-1.
Το παιχνίδι δεν είχε μεγάλες συγκινήσεις, εκτός από το πέναλτυ που κέρδισαν (σε χέρι αμυνομένου εντός περιοχής) οι γηπεδούχοι στο 85’. Την ποινή ανέλαβε να εκτελέσει ο Κοντογιάννης. Το κτύπημα δεν ήταν καλό και ο έμπειρος Τσούνης απέκρουσε, σώζοντας την εστία του και κρατώντας την ισοπαλία, ως θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα του…
Το σκορ (1-0) άνοιξε στο 39’ ο Κυριακίδης για λογαριασμό του Κεραυνού. Ο Λευτέρης Παπαδόπουλος (κοντέψαμε να τον ξεχάσουμε), που εξέτισε περυσινή ποινή 5 αγωνιστικών, επανέκαμψε δριμύτερος και πέτυχε το 1-1 στο 55᾿.
Και οι δύο ομάδες είχαν μερικές ευκαιρίες να σκοράρουν ακόμη ένα τέρμα αλλά αποδείχθηκαν αναποτελεσματικές στην τελική προσπάθεια.
Πολύ καλοί οι διαιτητές Ανδρ. Βλάχος – Πανούτσος, Αντ. Βλάχος.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Παππάς, Μιχάλης, Λιούμης, Μεγαγιάννης, Παπασωτηρίου, Πρίφτης, Κυριακίδης, Κατσίκης (66′ Ανδρεάδης), Γ. Ρώμας (71’ Μπάτρης), Κοντογιάννης, Μαστροκώστας (50′ Σταμάτης).
ΜΑΧΗ: Τσούνης, Τσέλα, Παιδής, Πάσσαρης, Σωτηριάδης, Καραλής, Μπούκουρι (89′ Καρακοζίδης), Νταής (88′ Χατζηπέτρος), Σένε (87′ Κοροβέσης), Μίχας, Λευτ. Παπαδόπουλος.