Την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Λουκάς, παρευρέθηκε μαζί με μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πλήθους συλλόγων του Δήμου.

Ο εξωραϊστικός και πολιτιστικός σύλλογος ΜΠΟΥΡΤΖΕΣ, έκοψε την πίτα του σε τοπικό εστιατόριο στο Δασκαλειό Κερατέας.

Έπειτα, ακολούθησε η κοπή του πολιτιστικού συλλόγου του οικισμού «Γαλήνη» στην Κερατέα, όπου και εκεί ο Δήμαρχος έδωσε το παρόν.

Αμέσως μετά ο κ. Λουκάς μαζί με την ομάδα του Δημοτικού Συμβουλίου παρευρέθηκε στην κοπή της πίτας του Γυμναστικού Συλλόγου Λαυρίου και έπειτα στον εξωραϊστικό σύλλογο Περιγιάλι.

Εν συνεχεία, ο Δήμαρχος επισκέφθηκε τον Εξωραϊστικό Σύλλογο «Άγιο Ιωάννη», στα γραφεία του συλλόγου στις Εργατικές Κατοικίες Λαυρίου , όπου και εκεί έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Ακολούθησαν η κοπή της πίτας του Συλλόγου Λεγραινών και του Συλλόγου ΜΗΤΡΟΠΗΣΙ των οικιστών Αμφιτρόπης Κερατέας.

Το ίδιο απόγευμα ο κ. Λουκάς έδωσε το παρόν στην κοπή της πίτας της Ανδρικής Χορωδίας Λαυρίου, που έλαβε χώρα σε γνωστό εστιατόριο της Πλάκας (Λαύριο) , όπου μέσα σε ζεστό και εύχαρο κλίμα τα μέλη της χορωδίας τραγούδησαν και γιόρτασαν το νέο έτος.

Η βραδιά κορυφώθηκε με την κοπή πίτας της Ένωσης Θηραίων «Αγία Ειρήνη» στο Μηχανουργείο Λαυρίου, όπου πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην εκδήλωση.

Στις παραπάνω εκδηλώσεις ήταν παρόντες και οι κ.κ. : Τσίκλος, Αδάμης, Αντωνίου, Στουραΐτης, Βελετάκου, Συρίγος, Μαθιουδάκης, Σπύρου, Λουκάς και Ζαγουρής.


Από το Γραφείο Τύπου