Κεραυνός Κερατέας- Παλληνιακός 1-0

Πρωτάθλημα ΕΠΣΑΝΑ

Α΄Κατ.-7η Αγων.

Ο Κεραυνός δυσκολεύτηκε πολύ για να κερδίσει τον κουρασμένο από το παιχνίδι κυπέλλου της Τετάρτης Παλληνιακό, αφού για άλλη μια φορά η επίθεσή του έκανε τα εύκολα δύσκολα. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και στο οποίο είχε καθολική υπεροχή, δημιούργησε πολλές και καλές ευκαιρίες (2΄, 6΄, 30΄, 40΄45΄) αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει γιατί οι παίκτες του έδειχναν επιπολαιότητα στην τελική προσπάθεια.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παλληνιακός προσπάθησε να αντιδράσει πιέζοντας πιο ψηλά, δημιούργησε δύο καλές ευκαιρίες αλλά ο Μπερτσιάς και τις δύο φορές δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλλα στα δίκτυα.

Το γκολ ήρθε τελικά στο 90΄από τον Μπάτρη που αντικατέστησε τον αρνητικό Σταμάτη, όταν μετά από κόρνερ έδιωξαν την μπάλα προσωρινά οι φιλοξενούμενοι και στη νέα σέντρα μέσα στη περιοχή, πήρε τη μπάλα ο σκόρερ και με σουτ έγραψε το 1-0.

Διαιτητές : Μπόρσης, Παπαδιώτης-Λάμπρος.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Γ. Παππάς, Παπασωτηρίου, Λιούμης, Χρ. Παππάς, Αναγνώστου, Πρίφτης, Γεωργίου, Γ. Ρώμας (70′ Δ. Ρώμας), Σταμάτης (60′ Μπάτρης), Κοντογιάννης, Κρυεμάδη (75′ Λούτζη).
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Χριστοφιλέας, Πάσσαρης, Ρακιντζόπουλος, Αλβανός, Καρακάσης, Μπούρας, Ντρένοβα (62′ Αναστασίου), Σκεντούλη, Παπασαράντος (46′ Σιαδήμας), Μπερτσιάς, Κούσης.

Σχόλια μέσω facebook