Συνεχίζει σε υψηλές πτήσεις ο Ολυμπιακός Λαυρίου που βρίσκεται πάντα στην τρίτη θέση και σε τροχιά… κορυφής. Οι «ερυθρόλευκοι» στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση του Νικολακάκη με 1-0, με αποτέλεσμα να μειώσουν τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Άγιο Στέφανο στους 4 πόντους (έχοντας βέβαια ματς παραπάνω).
 Ο σκόρερ Φάνης Βαφειάδης δεξιά, μαζί με τους Κουρτάνοβιτς, Μπεργιάννη και τον νεαρό γκολκίπερ Καραγιάννη.
Η Σαββατιάτικη (19/12) αναμέτρηση που διεξήχθη στο «Γεώργιος Ραφιάς» δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, καθώς έγινε ένα αρκετά δυναμικό παιχνίδι, με μάχες στη μεσαία γραμμή. Ο άνθρωπος που έκρινε το ματς ήταν ο Φάνης Βαφειάδης, ο οποίος στο 45′, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Μινάι, κατέβασε υπέροχα τη μπάλα και με άψογο σουτ νίκησε τον Κολιάκη για το 1-0.

Στην συγκεκριμένη φάση οι του Νικολακάκη, που έχουν παράπονα για τη διαιτησία του Αντιπαριώτη, διαμαρτυρήθηκαν για χέρι. Οι φιλοξενούμενοι, για τους οποίους έκανε ντεμπούτο στον πάγκο ο Χρήστος Διαμάντης, απείλησαν σε δύο περιπτώσεις με τους Πιτσούνη, Καβάση. Από την μεριά του ο Ολυμπιακός Λαυρίου είχε δύο – τρεις καλές στιγμές με σουτ του Ζουμά από πλάγια θέση, πλασέ του Έλενα και εξαιρετική προσπάθεια του Βελετάκου, όπου ο Κολιάκης εκτινάχθηκε στο παραθυράκι της εστίας του και έδιωξε σε κόρνερ.
Διαιτητές: Αντιπαριώτης, Πολυχρονιάδης, Κυριακόπουλος
(Παρατηρητής: Στεργίου)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ: Καραγιάννης, Βαφειάδης, Κουρτάνοβιτς, Τσίκλος, Πανάκης, Μπεργιάννης, Έλενας, Βασιλείου (70′ Παπαγεωργίου), Βελετάκος, Μινάι (58′ Κορώνης), Ζουμάς (78′ Μπουτσαι).
ΑΠΟ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Κολιάκης, Δαμιανίδης, Νίκας, Τσαπανίδης, Παπαδόπουλος, Τέρζιεφ, Μητσέας, Παπιδάκης (51′ Καλέρης), Καβάσης (75′ Σκούρας), Πιτσούνης, Εγιουρούμ (58′ Μουκάνης).

http://pamebala.gr/