Λόγω του ευμετάβλητου των καιρικών συνθηκών των τελευταίων ημερών, των δυσκολιών που πολλαπλασιάζονται σε μεγάλα υψόμετρα σαν αυτό της Πάρνηθας, αλλά και της επιθυμίας πολλών μελών του ‘’Δίανθου’’ περί αναβολής του περίπατου στην Πάρνηθα, σας ενημερώνουμε πως ο προγραμματισμένος για την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017 Περιηγητικός Ορεινός Περίπατος στην Πάρνηθα αναβάλλεται.

Αντ’ αυτού θα πραγματοποιηθεί Ο Περιηγητικός Ορεινός Περίπατος στην περιοχή ‘’Σπιθαροπούσι’’ του Εθνικού Δρυμού Σουνίου που θα περιλαμβάνει εντελώς νέες διαδρομές και πολλές εκπλήξεις! Θα γνωρίσουμε άγνωστα αρχαία μεταλλευτικά εργαστήρια και μεταλλευτική στοά.

Ή διαδρομή παρουσιάζει εξαιρετικό φυσιολατρικό, ορυκτολογικό και αρχαιολογικό ενδιαφέρον, ενώ δεν παρουσιάζει δυσκολίες και έχει μήκος 3,5 χ.μ.

Σημείο συνάντησης το Φυτώριό μας στο ‘’Νεράκι’’ Λαυρίου και ΄ώρα 9.30’ το πρωί. Περισσότερες λεπτομέρειες αύριο στη σελίδα μας στο facebook: ‘’ΔΙΑΝΘΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ’’. Σας περιμένουμε!

Έτσι λοιπόν οι Περιηγητικοί Ορεινοί Περίπατοι του ‘’Δίανθου’’ για το 2017 ολοκληρώνονται στα αρχαία μονοπάτια της Λαυρεωτικής!