Στα πλαίσια των πρωτοβουλιών που έχει αναλάβει η Ομοσπονδία για τη διασφάλιση & αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της περιοχής μας, έχουν οργανωθεί συναντήσεις με φορείς και οργανισμούς με σημαντική επιρροή στην τοπική κοινωνία μας και όχι μόνο.

Την Τετάρτη 26/7/2017 πραγματοποιήθηκε συνάντηση αντιπροσωπείας της Ομοσπονδίας μας με τον Διευθυντή του εργοστασίου Ηλεκτροπαραγωγής της ΔΕΗ που φέρει την ονομασία ΑΗΣ Κερατέας – Λαυρίου κ. Γ. Βάκρινο. Από την Ομοσπονδία παρευρέθηκαν ο πρόεδρος Ν. Φρατζέσκος, ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Ε. Ταράσης και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Σ. Ιορδανίδης.

Στη συνάντηση αναφέρθηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν τους οικισμούς μας και συμφωνήσαμε όλοι μαζί να ξεκινήσει ένας ειλικρινής και γόνιμος διάλογος, με απώτερο στόχο την εμπέδωση, μέσα από ενέργειες όλων μας, ενός κλίματος ασφαλούς συμβίωσης.

Στον Διευθυντή κ. Βάκρινο παρεδόθη υπόμνημα της Ομοσπονδίας, στο οποίο πέραν των άλλων αιτημάτων (φωτισμός δρόμων & παραλιών, τοπικό οδικό δίκτυο, κ.λπ.), γίνεται επίκληση της ευαισθησίας της εταιρείας σε θέματα περιβάλλοντος και ζητήθηκαν ενέργειες, όπως περαιτέρω έλεγχοι στη λειτουργία των εγκαταστάσεων, που βελτιώνουν τις συνθήκες διαβίωσης των κατοίκων των οικισμών μας.

Εδόθη νέο ραντεβού για την εξέταση όλων των θεμάτων λεπτομερώς.

                                                  Για το Δ.Σ

                                          Της Ομοσπονδίας

             -Ο-                    -Ο-                         -Ο-              

       Πρόεδρος                             Αντ/δρος                       Γραμματέας

 

    Ν. Φρατζέσκος                    Θ. Μακαντάσης             Σ. Γρηγοράκος