Προχωρά η συνένωση των δύο συλλόγων του Λαυρίου. Δεν θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός Λαυρίου

Ύστερα από πολλές συζητήσεις και πισωγυρίσματα επί σειρά μηνών, φαίνεται ότι βρέθηκε η «χρυσή τομή» για την συνεργασία του Ολυμπιακού Λαυρίου με την Λαυρεωτική.

Χθες (Πέμπτη 3/8/2017) με την συνεργασία στελεχών των δύο συλλόγων και του δημάρχου Λαυρεωτικής Δημήτρη Λουκά, συμφωνήθηκε να δημιουργηθεί νέο 9μελές Δ.Σ. με 3 μέλη από κάθε πλευρά (την Λαυρεωτική, τον Ολυμπιακό Λαυρίου και την διοίκηση του δήμου), που θα οδηγήσει με το καταστατικό της Λαυρεωτικής, την νέα ομάδα του Λαυρίου στο νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, οπότε ο Ολυμπιακός Λαυρίου δεν θα δηλώσει συμμετοχή!

Έτσι, ανοίγεται ο δρόμος για τον προβιβασμό του Θησέα Αγίας Μαρίνας Νέας Μάκρης από την Β’ στην Α’ κατηγορία της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Σύμφωνα με τις πρώτες δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο Ολυμπιακός Λαυρίου θα παραχωρήσει τα δελτία των παικτών του στην Λαυρεωτική για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, μέχρι να δημιουργηθεί νέο καταστατικό συλλόγου με την επωνυμία «Λαύριο 2017», ώστε να γίνει κι επίσημα η συνένωση των δύο συλλόγων από την περίοδο 2018-2019.