ΟΜΟΡΦΗ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΧΟΡΩΔΙΕΣ ΚΑΠΗ, ΚΟΡΩΠΙΟΥ-ΚΕΝΤΡΟΥ-ΚΙΤΣΙΟΥ-ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ, ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΧΟΡΟΥ ΚΑΠΗ ΚΟΡΩΠΙΟΥ

Μια όμορφη βραδιά γεμάτη πάθος και αγάπη για τη μουσική και το χορό πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Μαΐου 2018 στο Δημαρχείο Κρωπίας από τα μέλη των ΚΑΠΗ ΝΠΔΔ Σφηττός Δήμου Κρωπίας και Κερατέας Δήμου Λαυρεωτικής.

«Η συνεργασία των Χορωδιών των ΚΑΠΗ Δήμου Κρωπίας και Δ.Ε Κερατέας προσφέρει κάθε χρόνο  δυνατές στιγμές για τα μέλη των ΚΑΠΗ και αποδεικνύει τις δυνατές «ρίζες» που έχει στη συνείδηση των πολιτών ο θεσμός των ΚΑΠΗ. Οφείλουν οι Ο.Τ.Α να τους ενισχύουν σε πείσμα των περικοπών και των δημοσιονομικών  μέτρων που έχουν εδώ και χρόνια επιβληθεί», επισημαίνει ο Δήμαρχος Κρωπίας, Δημήτριος Κιούσης.

Την εκδήλωση άνοιξε η κα Σταυρούλα Εφραιμίδου υπεύθυνη των Χορωδιών ΚΑΠΗ Δήμου Κρωπίας και χαιρέτησε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Μανώλης Γρινιεζάκης υπεύθυνος των ΚΑΠΗ του ΝΠΔΔ Σφηττός. Μαζί τους ο δάσκαλος Χορού κ.Φώτης Αυγέρης και πολλοί εθελοντές των ΚΑΠΗ Κορωπίου.

Με δήλωσή του ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Σφηττός  Αντώνης Κορωνιάς-που είχε κάποια επείγουσα υποχρέωση και δεν μπόρεσε να παραστεί- ευχαριστεί θερμά τα μέλη των ΚΑΠΗ που συμμετείχαν και λάμπρυναν την εορτή αυτή με την παρουσία τους.

Στην εκδήλωση εκτός του Δημάρχου Κρωπίας που συνοδευόταν από την σύζυγό του Πόλυ Ντούνη και του αντιδημάρχου, Μανώλη Γρινιεζάκη συμμετείχαν, ο αντιδήμαρχος Ανδρέας Ντούνης, η γραμματέας του Δ.Σ Κρωπίας Αγγελική Λειβαδίτου, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Αθηνά Κιούση και οι δημοτικοί σύμβουλοι Αγγελική Μαρκαντώνη και Διονύσης Κερασιώτης. Για την μεταφορά μελών ΚΑΠΗ διατέθηκε λεωφορείο του Δήμου Κρωπίας.

Την χορωδία των ΚΑΠΗ Κερατέας εκπροσώπησαν οι, κ.Γιώργος Σκλέπας πρόεδρος μελών Χορωδίας ΚΑΠΗ, ο μαέστρος κ.Αναστάσιος Λαζάρου και η κοινωνική λειτουργός ΚΑΠΗ Κερατέας κα Παναγιώτα Παπαχαραλαμποπούλου

Σχόλια μέσω facebook