Βόμβα μεγατόνων έριξε ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής και πρόεδρος του Κεραυνού Κερατέας Δ. Λουκά ο οποίος με δήλωσή του καταρρίπτει τα όσα καταλογίστηκαν το τελευταίο διάστημα στον Δημήτρη Γιαρένη και τη σημερινή διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ θεωρώντας άδικη την αντιμετώπισή τους.

Με αφορμή την έφεση που κατέθεσε ο Κεραυνός στο διαιτητικό δικαστήριο, ο δικηγόρος που ανέλαβε την υπόθεση έγραψε στην έφεση δυσφημιστικά σχόλια για την Ένωση, με την ΕΠΣΑΝΑ να απαντάει άμεσα με παραπομπή στην Πειθαρχική, στον Αθλητικό Εισαγγελέα και αγωγή-μήνυση!

Συγκεκριμένα στην έφεση του Κεραυνού αναφέρεται: «Παρά την καταδίκη του προέδρου της Δ. Γιαρένη από την Επιτροπή Δεοντολογίας εξακολουθεί να αλλοιώνει τους αγώνες και τα πρωταθλήματα μέσω της χειραγώγησης της Διαιτησίας και της Πειθαρχικής Επιτροπής της που καθ’ εξίν και κατ’ επάγγελμα έχουν καταστρέψει τους κανονισμούς εξαχρειώνοντας το άθλημα».

Από την ΕΠΣΑΝΑ αντέδρασαν άμεσα με αγωγή εις βάρος του Κεραυνού και του προέδρου του Δημήτρη Λουκά, γεγονός που δημιούργησε… ροκ καταστάσεις στην Κερατέα.

Αμέσως ο δήμαρχος Λαυρεωτικής και πρόεδρος του Κεραυνού εξέδωσε επιστολή με την οποία ανακαλεί τα όσα ανέφερε ο δικηγόρος Γιώργος Παναγόπουλος, ο οποίος ανέλαβε την υπόθεση αυτή.

Συγκεκριμένα, με δήλωσή του ο κ. Λουκάς ουσιαστικά άδειασε τον δικηγόρο Γ. Παναγόπουλο και θεωρεί όσα αναφέρθηκαν στο δικόγραφο ψευδή αβάσιμα δυσφημιστικά, κακόβουλα και με εκδικητικότητα, προερχόμενη από τον άνω δικηγόρο.

Ανακαλώ τονίζει λέξη προς λέξη σχετικά με τα όσα γράφτηκαν και συνεχίζει:

Τιμώ και σέβομαι τον πρόεδρο και το ΔΣ αλλά και τις Επιτροπές της Ένωσης. Η δήλωση αυτή του κ. Λουκά δείχνει να είναι πραγματικός κόλαφος για τον δικηγόρο Π. Παναγόπουλο που φαίνεται να έχει τεράστιες ευθύνες και αναμφισβήτητα στην ουσία τεκμηριώνει όσους υποστηρίζουν ότι ο Δημήτρης Γιαρένης δέχεται πόλεμο από κάποιους και ότι άδικα κάποιοι τον κυνηγούν.

Στην δήλωσή του προς την Επιτροπή Εφέσεων ο Δ. Λουκάς, αναφέρει:

 

Προς: Επιτροπή Εφέσεων ΕΠΟ
Δ.Σ. ΕΠΣΑΝΑ
Πειθαρχική Επιτροπή ΕΠΣΑΝΑ
ΚΕΔ ΕΠΣΑΝΑ

ΔΗΛΩΣΗ-ΑΝΑΚΛΗΣΗ

Του Δημητρίου Λουκά, Προέδρου Σωματείου <<Κεραυνός Κερατέας>>

 

Στο από 6.10.2017 εφετήριο δικόγραφο του Κεραυνού Κερατέας κατά της υπ’ αριθμ. 1/13.10.2017 απόφασης της Πειθαρχικής ΕΠΣΑΝΑ αναγράφονται επί λέξει στη δεύτερη σελίδα:

<<Επειδή η παρούσα διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ παρά την καταδίκη του Προέδρου της κ.Γιαρένη από την Επιτροπή Δεοντολογίας, εξακολουθεί να αλλοιώνει τους αγώνες και τα πρωταθλήματα μέσω της χειραγώγησης της διαιτησίας και της Πειθαρχικής Επιτροπής της που καθ’ έξιν και κατ’ επάγγελμα έχουν διαστρέψει τους κανονισμούς εξαχρειώνοντας το άθλημα>>.

Όλο το εφετείο έχει συνταχθεί από τον πληρεξούσιο δικηγόρο Γεώργιο Παναγόπουλο και υπεγράφη από τους εκπροσώπους του σωματείου χωρίς τη δέουσα προσοχή.

Τα ανωτέρω είναι απολύτως ΨΕΥΔΗ-ΑΒΑΣΙΜΑ-ΔΥΣΦΗΜΙΣΤΙΚΑ-ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ και με εκδικητικότητα προερχόμενα από τον ως άνω δικηγόρο.

Ανακαλώ λέξη προς λέξη όλα τα ανωτέρω και δηλώνω ότι τιμώ και σέβομαι απολύτως το Δ.Σ της ΕΠΣΑΝΑ και τον Πρόεδρο της, καθώς και τις ανεξάρτητες επιτροπές της.

Το εφετήριο δικόγραφο μας ουδεμία σχέση έχει με την εκδικητική μανία προφανώς άλλων εντολέων του κ. Παναγόπουλου κατά του κ.Γιαρένη, ούτε έπρεπε ο κ. Παναγόπουλος να γράψει τέτοιες ψευδείς και αβάσιμες ανακρίβειες.

Επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματος μου.

 

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος του Κεραυνού Κερατέας & Δήμαρχος Λαυρεωτικής

Λουκάς Δημήτριος