Αποκάλυψη: Το Λαύριο μένει στην Α1

  • Την Τρίτη θα συνεδριάσει ο ΕΣΑΚΕ.

Από τη στιγμή που τέλειωσε το πρωτάθλημα γνωρίζαμε ότι τρεις ομάδες (μετά την απόφαση του ΑΣΕΑΔ) οδηγούνται στην Α2 κατηγορία. Οι δύο που έπεσαν στην κανονική διάρκεια (Κολοσσός και Κύμη) κι ο Ολυμπιακός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, βάσει της απόφασης που θα προκύψει, θα υποβιβαστούν οι 2/3. Ο Κολοσσός (τυπικά) κι ο Ολυμπιακός.

Στον ΕΣΑΚΕ θα… αλλάξουν τη βαθμολογία, τοποθετώντας τον Ολυμπιακό στην τελευταία θέση, από τη στιγμή που όλοι οι αγώνες του μηδενίστηκαν! Έτσι πέφτουν ο τελευταίος Ολυμπιακός και ο προτελευταίος Κολοσσός. Με αυτή τη νέα εφεύρεση βαθμολογίας, το Λαύριο σώζεται, καθώς τερμάτισε τρίτο από το τέλος.

Όπως ήδη γνωρίζετε από το ρεπορτάζ, ούτε ο Κολοσσός υποβιβάζεται, από τη στιγμή που πήρε το ΑΦΜ του Χολαργού και θα παραμείνει στην Α1 κατηγορία. Έτσι, στην ουσία, υποβιβάζεται ΜΟΝΟ ο Ολυμπιακός κι ο Χολαργός αποχωρεί εκούσια. Απομένει να δούμε αν θα γίνει το deal ανάμεσα στην Κύμη και τον Ερμή Αγιάς, που μάλλον δεν θα καταλήξει πουθενά, οπότε πρέπει να κατεβάσει την ομάδα ο κ. Θεοδώρου, με όποιον τρόπο μπορεί.

Όλο αυτό θα μπορούσε να προσβληθεί από την ΕΟΚ, αλλά από τη στιγμή που δεν υπάρχει ομάδα της Α2 κατηγορίας (εξ αυτών που μπήκαν στα πλέι οφ), η οποία να εκφράσει αντίρρηση, ούτε γάτα, ούτε ζημιά. Κι έτσι θα έχουμε το εξής μοναδικό: Μια ομάδα υποβιβάζεται δίχως νίκη στα χαρτιά, ενώ τα πλέι οφ έγιναν λαμβάνοντας υπόψη τα αποτελέσματά της στο παρκέ.

  Μακρόνησος: Μια «πληγή» που ακόμα αιμορραγεί

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Σχόλια μέσω facebook