ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (4/7) ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Η ΥΠΟΔΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΙΚΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ «FOR KATERINA”

Πρόσφατα Άρθρα

Φίλες και φίλοι, ο Αλέξανδρος και τα μέλη της ομάδας σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας και τα μηνύματά σας. Μας δώσατε ώθηση να φτάσουμε στην τελευταία ημέρα του “For Katerina”.

 

Για εμάς πλέον η κούραση και η αϋπνία μπαίνουν στην άκρη και αύριο ολοκληρώνουμε τη διαδρομή.

Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος για την αυριανή ημέρα θα θέλαμε να υπενθυμίσουμετα εξης:

Όποιος επιθυμεί να ακολουθήσει τον Αλέξανδρο, το πράττει με ατομική του ευθύνη για την ασφάλειά του και δική του μέριμνα για την τροφοδοσία του.

Επίσης, οφείλει να τηρεί τα μέτρα πρόληψης και περιορισμού διάδοσης της νόσου Covid 19 που έχει θεσπίσει η κυβέρνηση.

Τέλος, για λόγους ασφαλείας και ομαλής διεξαγωγής του γεγονότος, οφείλει να ακολουθεί τις οδηγίες της οργανωτικής ομάδας ή και των ανδρών της Τροχαίας που μπορεί να καλύπτουν μέρη της διαδρομής.

Ο Αλέξανδρος θα φτάσει στην Κερατέα το απόγευμα του Σαββάτου, χωρίς να μπορεί να προσδιοριστεί η ώρα.

Μπορείτε να παρακολουθείτε το στίγμα του Αλέξανδρου στη διαδρομή, μέσα από την ιστοσελίδα μας στον παρακάτω σύνδεσμο forkaterina.com/route.

Ας χαρούμε όλοι την τελευταία ημέρα της διαδρομής και ας υποδεχθούμε τον Αλέξανδρο με τον σεβασμό που αρμόζει στο πρόσωπό του, στην μεγάλη του προσπάθεια, στο μήνυμα που μεταφέρει και στη μνήμη της Κατερίνας.

Της κάθε Κατερίνας. #forkaterina #malakasa #keratea

από το forkaterina.com

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα