Στο πλαίσιο των καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Κρωπίας-ΝΠΔΔ Σφηττός “ΣΦΗΤΤΕΙΑ 2018”  πλήθη μουσικόφιλων συγκεντρώθηκαν την Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018, στις 9 το βράδυ στο Δημοτικό ανοιχτό θέατρο της πλ.Δεξαμενής στο Κορωπί,  για να παρακολουθήσουν μια σημαντική συναυλία jazz με τον Γιώργο Τρανταλίδη και το κουαρτέτο του σε μια παρουσίαση  των διεθνών καλλιτεχνών, Τony Lakatos και Juliana Da Silva.  

Μαζί τους συμμετείχαν οι εξαιρετικοί, Παντελής Μπενετάτος, Περικλής Τριβόλης και Kiki Enrique boo.  Ο Δήμαρχος Κρωπίας, Δημήτριος Κιούσης καλωσόρισε τους καλλιτέχνες και μαζί με το κοινό -που συμπεριλαμβάνονται και πολλοί μουσικοί του είδους και άλλοι καλλιτέχνες- απόλαυσαν μια συναυλία υψηλής τεχνικής, ερμηνείας και απόδοσης προσθέτοντας άλλη μια «χρυσή σελίδα» στην ιστορία της πολιτιστικής διοργάνωσης του Δήμου Κρωπίας με την επωνυμία «ΣΦΗΤΤΕΙΑ».

Γενική άποψη της συναυλίας με τον Tony Lakatoς και τον Γιώργο Τρανταλίδη στη κεντρική σκηνή, 2.07.2018 Οι Γιώργος Τρανταλίδης, Τony Lakatos, Juliana Da Silva και ο Δήμαρχος Κρωπίας, Δημήτριος Κιούσης