Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Κρωπίας και του ΝΠΔΔ «Σφηττός», στις 16 και  17 Μαΐου 2018, Εορτή της Αναλήψεως του Κυρίου, πανηγυρίζει ο Ιερός Καθεδρικός Ναός της πόλης του Κορωπίου.

TO ΠΛΉΡΕΣ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΟΡΤΑΣΜΟΎ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΑΚΌΛΟΥΘΟ :

Παραμονή, Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

19:30: Mέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, Ι. Ν. Αναλήψεως του Κυρίου

22:00 : Συμβολή κεντρικής Λεωφ.Βασιλέως Κωνσταντίνου και οδού Αλλαγιάννη -Κορωπί : Συναυλία με τον Βαγγέλη Κονιτόπουλο, την Ελένη Λεγάκη, τον Μιχάλη Κονιτόπουλο, την Αγγελική Νικολάου και στο βιολί, ο Στάθης Κουκουλάρης.  Νησιώτικα, Λαϊκά και Δημοτικά τραγούδια.

Είσοδος ελεύθερη.

Ανήμερα, Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

07:00 : Ι. Ν. Αναλήψεως του Κυρίου

Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου κκ. Νικολάου. Θα ακολουθήσει λιτάνευση και περιφορά της Ιερής Εικόνος συνοδεία της Δημοτικής Φιλαρμονικής του ΝΠΔΔ «Σφηττός».

Ανήμερα Εσπέρας

19:00 : Ι. Ν. Αναλήψεως του Κυρίου

Ιερά παράκληση εις την Ανάληψη του Κυρίου

20:15 : Συμβολή Λεωφ. Βασιλέως Κωνσταντίνου και οδού Αλλαγιάννη- Κορωπί: Παρουσίαση Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών από τις χορευτικές ομάδες, του Λυκείου Ελληνίδων Κορωπίου, του ΝΠΔΔ «Σφηττός», του Συλλόγου Θρακιωτών, του συλλόγου Κρητών «Ο Ψηλορείτης», του Συλλόγου Ηπειρωτών Κορωπίου, του Συλλόγου Ποντίων Κορωπίου «ο Εύξεινος Πόντος» και του Κέντρου Ελληνικής τέχνης (Κ.Ε.τε)

21:45 : Kεντρική Πλατεία Κορωπίου:  Εύα Κανέλη, Νάσια Κονιτοπούλου, Πέτρος Ζηλεμένος και η ορχήστρα τους, Βασίλης Σδούκος, Βασίλης Μαρκόπουλος, Γιώργος Γαμπιεράκης  : Λαϊκό-παραδοσιακό πρόγραμμα

Είσοδος ελεύθερη.