ΘΕΜΑ: “Aγαπημένα δεδομένα: Παρατηρώ και μετρώ τον κόσμο”

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κορωπίου-Ν.Π.Δ.Δ ΣΦΗΤΤΟΣ ξεκινάει τη φετινή της καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης και δημιουργικότητας που απευθύνεται σε παιδιά (συνεδρίες για διάφορες ηλικιακές ομάδες παιδιών από 4 έως 14 ετών ακόμα και με συμμετοχή γονέων) με  ένα πρωτότυπο  «ταξίδι ζωής» στο επίκεντρο του οποίου βρίσκονται τα «αγαπημένα δεδομένα» : Δεδομένα της μνήμης, «αριθμημένα» δεδομένα, φυσικά δεδομένα, φωτογραφικά δεδομένα, προστατευμένα δεδομένα κ.α. Στην καλοκαιρινή εκστρατεία του 2018 συμμετέχουν 148 Βιβλιοθήκες-μέλη του Δικτύου Ελληνικών Βιβλιοθηκών της Εθνικής Βιβλιοθήκης Ελλάδος.

Όπως σημειώνει η σχετική πρόσκληση « Αυτό το καλοκαίρι θα παρατηρήσουμε και θα μετρήσουμε μαζί με τα παιδιά τον κόσμο μας… με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Σας περιμένουμε με χαρά! Δηλώστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας!

Οι διοργανωτές έχουν σχεδιάσει δράσεις-συνεδρίες σε δύο περιόδους του καλοκαιριού : Η πρώτη περίοδος ξεκινάει στις 20 Ιουνίου 2018 (εορτή έναρξης) και διαρκεί έως 17 Ιουλίου 2018 και η δεύτερη περίοδος από 27 Αυγούστου 2018 έως τις 7 Σεπτεμβρίου 2018 (εορτή λήξης) .

Η είσοδος είναι δωρεάν σε όλες τις δράσεις.

 

ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ – ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΕΣ

210-662 62 95 , E-mail: [email protected]