Τον Δήμαρχο Κρωπίας επισκέφθηκαν τα μέλη του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ «Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Ανατολικής Αττικής»

Τον Δήμαρχο Κρωπίας κ.Δημήτριο Κιούση επισκέφθηκαν τα μέλη του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ με την επωνυμία: «Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Ανατολικής Αττικής» κ.κ. Θεόδωρος Μπριάνης, Πρόεδρος, Γεώργιος Μιχαήλ Γεν. Γραμματέας, Μιχαήλ Φιλιππίδης Έφορος/Αντιπρόεδρος της ΑΠΟΕΑ, Λουκάς Ρίζος και Μιχαήλ Δήμας, αντιπρόσωπος του ΣΕΑΝ στο Κορωπί, την Τρίτη 12-06-2018 στο Δημαρχείο Κρωπίας.

Η συνάντηση έγινε σε πνεύμα σύμπνοιας και συνεργασίας με έντονη την διάθεση από την πλευρά των Εφέδρων Αξιωματικών για προσφορά και συνεισφορά σε θέματα όπως η πολιτική προστασία, το περιβάλλον, ο εθελοντισμός, η διοργάνωση κοινών δράσεων και εκδηλώσεων κ.ο.κ.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Κρωπίας, αφού άκουσε με μεγάλο ενδιαφέρον τα μέλη του Δ.Σ., την δραστηριότητα των οποίων παρακολουθεί, δήλωσε την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξή του, ενώ έκανε και μια σύντομη παρουσίαση του έργου το οποίο έχει συντελεστεί στον Δήμο.

Τέλος, οι Έφεδροι Αξιωματικοί ζήτησαν από τον Δήμαρχο να παρίστανται και να εκπροσωπούν αντιπρόσωποι τους τον Σύνδεσμο στον Δήμο Κρωπίας στις Εθνικές επετείους, αποτίοντας φόρο τιμής στους πεσόντες Εφέδρους Αξιωματικούς με την κατάθεση στεφάνου, αίτημα που έγινε αμέσως αποδεκτό.

Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Ανατολικής Αττικής (ΣΕΑΝ Αν. Αττικής) είναι Ένωση Εφέδρων σε Εφεδρεία Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων και έχει ως μέλη του όσους υπηρέτησαν τη θητεία τους ως Έφεδροι Αξιωματικοί και στους τρείς Κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων. Ιδρύθηκε με το νόμο 1301/82, όπως έχει τροποιηθεί με τον 3648/2008 , ανήκει στην Εποπτεία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, έχει την έδρα του στην Αγ. Παρασκευή και αριθμεί περί τα 1000 μέλη, μεταξύ των οποίων και πολλοί δημότες και κάτοικοι της περιοχής του Κορωπίου. Σκοπός του Συνδέσμου είναι, μεταξύ άλλων, η καλλιέργεια της ψυχικής ενότητας και επαφής μεταξύ των Εφέδρων Αξιωματικών, η επιδίωξη της ηθικής και πνευματικής εξύψωσης και η ενημέρωση στις τεχνολογικές εξελίξεις στις Ένοπλες Δυνάμεις, στις σύγχρονες μεθόδους διοίκησης και ηγεσίας.

 

Διαβάστε επίσης:  Μητσοτάκης: Μέσα στην τετραετία θα έχει λυθεί το πρόβλημα της διαχείρισης των απορριμμάτων στην χώρα

ΓΙΑ   ΤΟ Δ.Σ.

        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                      Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΠΡΙΑΝΗΣ                                             ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

 

Σχόλια μέσω facebook