Δόθηκαν στη δημοσιότητα, μαζί με τα «πόθεν έσχες» των βουλευτών και αυτά των δημάρχων, ανάμεσά τους και των δήμων Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Κρωπίας, Λαυρεωτικής, Μαραθώνα, Μαρκοπούλου, Παιανίας – Γλυκών Νερών, Παλλήνης, Ραφήνας – Πικερμίου, Σαρωνικού και Σπάτων – Αρτέμιδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα «πόθεν έσχες» των περισσοτέρων από τους δέκα δημάρχους κ.κ. Γρ. Κωνσταντέλο, Δημ. Κιούση, Δημ. Λουκά, Ηλ. Ψηνάκη, Σωτ. Μεθενίτη, Σπ. Στάμου, Θαν. Ζούτσου, Βασ. Πιστικίδη (αυτός ήταν δήμαρχος το 2015 σε Ραφήνα – Πικέρμι και όχι ο κ. Μπουρνούς που ανέλαβε αργότερα), Γιώργ. Σωφρόνη και Δημ. Μάρκου, είναι πλήρη και περιλαμβάνουν όχι μόνο τα εισοδήματά τους αλλά και τις τραπεζικές καταθέσεις τους, τα ακίνητα που έχουν στην κυριότητά τους, τα ΙΧ που κατέχουν αλλά και τις δανειακές υποχρεώσεις και οφειλές τους.

Δήμαρχος Λαυρεωτικής

Στα 61.000 ευρώ περίπου ανέρχονται τα εισοδήματα του δημάρχου Λαυρεωτικής, Δημήτρη Λουκά και της συζύγου του Φωτεινής Κουλουριώτη. Οι καταθέσεις του ζεύγους Λουκά φτάνουν τα 13.000 ευρώ περίπου ενώ στην κυριότητά του έχει τρία ΙΧ αυτοκίνητα, 1596, 1596 και 1390 κυβικών. Επίσης διαθέτουν συνολικά 24 ακίνητα μεταξύ των οποίων καταστήματα και διαμερίσματα στη Λαυρεωτική, οικόπεδα σε λαυρεωτική, Άγ. Κωνσταντίνο, Σαρωνίδα, Κύμη Ευβοίας και Κορωπί. Σημιεώνεται ότι οι δανειακές υποχρεώσεις και οφειλές προς το Δημόσιο και τις τράπες, του κ. Λουκά, ανέρχονται στα 169.000 περίπου ευρώ.
Δείτε εδώ το «πόθεν έσχες» του δημάρχου Λαυρεωτικής.LOYKAS_DIMITRIOS_534066

Δήμαρχος Κρωπίας

Ο δήμαρχος Κρωπίας Δημήτρης Κιούσης και η σύζυγός του Καλλιόπη (Πόπη) Ντούνη δήλωσαν εισοδήματα ύψους 61.000 ευρώ περίπου και καταθέσεις 9.400 ευρώ. Το ζεύγος Κιούση έχει 32 ακίνητα μεταξύ των οποίων καταστήματα, διαμερίσματα, μονοκατοικία, εκτάσεις και οικόπεδα σε Αθήνα, Κορωπί, Κερατέα και καλύβια. Επίσης έχουν στην κυριότητά τους δύο ΙΧ αυτοκίνητα 1790 και 1396 κυβικών. Τέλος οι δανειακές υποχρεώσεις προς το Δημόσιο και τις τράπεζες ανέρχονται στο ποσό των 80.000 ευρώ περίπου.
Δείτε εδώ το «πόθεν έσχες» του δημάρχου Κρωπίας.KIOYSIS_DIMITRIOS_246840

Δήμαρχος Μαρκοπούλου

Στα 80.300 ευρώ περίπου ανέρχονται τα εισοδήματα του δημάρχου Μαρκοπούλου, Σωτήρη Μεθενίτη και της συζύγου του, Κωνσταντίνας Πετούρη. Οι καταθέσεις τους ανέρχονται στα 2.200 ευρώ περίπου. Τα ακίνητα του ζεύγους είναι 23 στον αριθμό και αφορούν εκτάσεις με καλλιέργειες και δενδροκαλλιέργειες στο Μαρκόπουλο, καθώς επίσης και καταστήματα και ένα διαμέρισμα επίσης στο Μαρκόπουλο. Οι δανειακές υποχρεώσεις και οφειλές του κ. Μεθενίτη προς το Δημόσιο και τις τράπεζες ανέρχονται στο ποσό των 57.000 ευρώ.
Δείτε εδώ το «πόθεν έσχες» του δημάρχου Μαρκοπούλου.METHENITIS_SOTIRIOS_183009

Δήμαρχος Σαρωνικού

Εντύπωση προκαλεί το «πόθεν έσχες» του δημάρχου Σαρωνικού, Γιώργου Σωφρόνη και της συζύγου του Βασιλικής (Βανίτας) Μυκονιάτη οι οποίοι δηλώνουν εισόδημα 37.500 ευρώ καθώς και καταθέσεις 7.500 ευρώ περίπου. Στην κυριότητα της κας Μυκονιάτη βρίσκεται και ένα διαμέρισμα στην αράχωβα ενώ ο δήμαρχος Σαρωνικού έχει στην κατοή του ένα ΙΧ αυτοκίνητο 2359 κυβικών. Τέλος οι δανειακές υποχρεώσεις του κ. Σωφρόνη ανέρχονται στο ποσό των 19.800 ευρώ.
Δείτε εδώ το «πόθεν έσχες» του δημάρχου Σαρωνικού.SOFRONIS_GEORGIOS_172590

Διαβάστε περισσότερα στο notioanatolika.gr