ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΔΗΜΟΤΗ ΣΤΗ ΣΑΡΩΝΙΔΑ

Σοβαρότατη καταγγελία πολιτών στο Δημοτικό Συμβούλιο για ξυλοδαρμό συμπολίτη στη Σαρωνίδα που βρέθηκε στο νοσοκομείο και βαρύτατες κατηγορίες εις βάρος των ιδιοκτητών επιχείρησης της Σαρωνίδας που κρύβονται  πίσω από τον άγριο ξυλοδαρμό -όπως ισχυρίζονται οι καταγγέλλοντες- οι οποίοι μάλλιστα όπως δήλωσε εκπρόσωπός τους που ανέλαβε να μιλήσει στο Δημοτικό Συμβούλιο κος Γαζής- απειλούν και τς ζωές πολιτών.

Τα παιδιά του θύματος παρόντα στο Δημοτικό Συμβούλιο επιβεβαιώνουν  το γεγονός του άγριoυ ξυλοδαρμού από “φουσκωτούς”. Όλη η υπόθεση διερευνάται καθώς οι καταγγέλοντες έχουν προσφύγει στη Δικαιοσύνη

Δήμαρχος: Τα πράγματα ξεφεύγουν. Καταδικάζω κάθε πράξη βίας. Αν τα στοιχεία που κατατεθούν αποδείξουν την συμμετοχή των ιδιοκτητών τη επιχείρησης  σε παράνομες πράξεις, θα ζητήσω αμέσως την παραίτηση του Προέδρου της Κοινότητας

Μποστανίτης: Να παραιτηθεί ο Πρόεδρος της ΔΚ Σαρωνίδας σε ότι αφορά το πολιτικό μέρος του θέματος.

Τσαλικίδης προς Δήμαρχο: “Απόκτησες ένα πρόβλημα που δεν σου αξίζει. Περιμένω από σένα να ξεκαθαρίσεις το θέμα”

Δηλώσεις Δημάρχου  αναφερόμενος σε παλαιότερη συνάντηση με τους κατοίκους σχετικά με την νομιμότητα η μη της Επιχείρησης. Για το ζήτημα του ξυλοδαρμού και των απειλών:

“Με θλίβει και με φοβίζει ότι υπάρχουν καταγγελίες στην Αστυνομία για απειλές και δεν υπήρξαν ενέργειες. Ο Δήμος δεν μπορεί να υποκαταστήσει την Αστυνομία”.

Καταδικάζουμε ομόφωνα το γεγονός” δηλώνει το Δημοτικό Συμβούλιο

 

Πηγή: paraktios.gr

Σχόλια μέσω facebook