Στο δημαρχείο Μαρκοπούλου βρέθηκε σήμερα Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου όπου είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Μαρκοπούλου Σωτήρη Μεθενίτη για την εξέλιξη των έργων της περιοχής.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής Νάσος Αναγνωστόπουλος,  από την Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής ο Προϊστάμενος του Τμήματος Υδραυλικών Έργων Γιώργος Ψαρομιχαλάκης και η υπάλληλος της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Χριστίνα Μπρούλια και από τον Δήμο Μαρκοπούλου ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χρήστος Δρίτσας, ο αντιδήμαρχος Βασίλης Μεθενίτης, ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Μαρκοπούλου και του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Μαρκοπούλου» Γιάννης Πολίτης και η Προϊστάμενη Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Μαρκοπούλου Κατερίνα Σκοπελίτη.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν τέσσερα έργα υποδομής που η υλοποίηση τους αναμένεται να αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής των κατοίκων της περιοχής. Τα έργα αυτά είναι: η «Οριστική μελέτη αποχέτευσης ομβρίων περιοχής Βουρλέζας Πόρτο Ράφτη» (προϋπολογισμός: 337.777,93€), η «Ανακατασκευή στίβου στο δημοτικό στάδιο Μαρκοπούλου» (προϋπολογισμός: 800.000,00€), η «Συντήρηση ασφαλτικών οδοστρωμάτων περιοχής Πόρτο Ράφτη» (προϋπολογισμός: 1.027.720,00€) και η «Συντήρηση και αποκατάσταση ασφαλτικών οδοστρωμάτων και πεζοδρομιών Μαρκοπούλου» (προϋπολογισμός: 1.300.000,00€).

 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Γραφείο  Αντιπεριφερειάρχη