Φίλες και φίλοι, ο Αύγουστος με τα μελτέμια του έχει αποδειχτεί διαχρονικά ο πλέον επικίνδυνος μήνας για την εκδήλωση πυρκαγιάς.

Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν εδώ και ημέρες θα συνεχιστούν με ακόμη μεγαλύτερη ένταση, δημιουργώντας το πλέον επικίνδυνο σκηνικό στη Λαυρεωτική.

Ο εφησυχασμός είναι ο χειρότερος σύμβουλος. Τις ημέρες αυτές οφείλουμε να είμαστε όλοι σε επιφυλακή, ούτως ώστε να διαφυλάξουμε τον τόπο μας από τη φωτιά!

Ο φορέας εθελοντισμού ΄΄Δίανθος΄΄ καλεί όλες και όλους σας να συμβάλλετε στην επάνδρωση του Πυροφυλάκιου ΄΄Δίανθος΄΄ στον Εθνικό Δρυμό Σουνίου!

Έστω και μία δίωρη βάρδια την εβδομάδα από τον καθένα, δίνει τη δυνατότητα του έγκαιρου εντοπισμού και στη συνέχεια της έγκαιρης επέμβασης στις πυρκαγιές, ώστε να μη γίνουν καταστροφικές!Ο τόπος σου είναι το σπίτι σου και σε χρειάζεται!

Θα αδιαφορήσεις; Οι άνθρωποι του Δίανθου δίνουν καθημερινά το παρόν στην πυροφύλαξη!

Έλα να ενώσουμε τις δυνάμεις μας!Κάλεσε τώρα στα τηλέφωνα 6973717516 ή 6937310567 και δήλωσε παρών στη μεγάλη αυτή κοινή προσπάθεια να περιφρουρήσουμε τη φύση, τον εαυτό μας, το μέλλον των παιδιών μας σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο!

 

Από τον Δίανθο
Ο Πρόεδρος
Νίκος Βαφειάδης