Επικίνδυνα τα ρέματα και οι υπόγειες διαβάσεις στο Θυμάρι Κίνδυνος θάνατος να βουλιάξει η Αθηνών – Σουνίου!

Ακαθάριστα και αφρόντιστα για χρόνια παραμένουν τα ρέματα στο Θυμάρι, ενώ και οι απολήξεις τους στη θάλασσα, που χρησιμοποιούνται πια σαν υπόγειες «διαβάσεις» πεζών για την παραλία, είναι εμφανώς ασυντήρητες, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει ακόμα και με καθίζηση η Λεωφόρος Αθηνών – Σουνίου, που περνάει πάνω από αυτές!

Αυτό καταγγέλλει ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Σαρωνικός – ΝΕΑ ΠΝΟΗ», Χρήστος Τσιγαρίδας, που επισκέφθηκε με κλιμάκιο της Παράταξής του τα επίμαχα σημεία, μετά από διαμαρτυρίες των κατοίκων. 

Ο κ. Τσιγαρίδας τονίζει την επικινδυνότητα των «διαβάσεων», στην οροφή των οποίων είναι ορατά με γυμνό μάτι τα σίδερα στήριξης, σκουριασμένα και με αμφίβολη πια αποτελεσματικότητα.

 

Ο Χρήστος Τσιγαρίδας, δήλωσε σχετικά:

 

« Μετά από καταγγελίες που δεχθήκαμε από κατοίκους του Θυμαρίου, επισκεφθήκαμε τις υπόγειες «διαβάσεις» στο Θυμάρι και διαπιστώσαμε ότι, στις δύο από τις τρεις, η διάβρωση των υλικών είναι τόσο εμφανής, που δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός για να αντιληφθείς την επικινδυνότητα. Κομμάτια τσιμέντου έχουν αποκολληθεί και τα σίδερα στήριξης είναι σε πολλά σημεία γυμνά και οξειδωμένα. Άμεσα πρέπει οι Υπεύθυνοι να προβούν σε εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης, ώστε να μην κινδυνεύσει μα καθίζηση και η λεωφόρος που περνάει πάνω από τα σημεία αυτά. Διαπιστώσαμε επίσης, ότι παρά τις πανηγυρικές δηλώσεις (μετά φωτογραφιών) του κυρίου Φιλίππου για καθαρισμό των ρεμάτων από την Περιφέρεια, στο Θυμάρι τα ρέματα είναι ακαθάριστα, γεμάτα σκουπίδια, και άναρχη βλάστηση, σαφώς επικίνδυνα και σε περίπτωση φωτιάς. 

Διαβάστε επίσης:  Παράσταση στο γραφείο του Υφυπουργού Οικονομικών για το θέμα της αμφισβήτησης από την Κτηματική Υπηρεσία ιδιοκτησιών ιδιωτών στη Σαρωνίδα

Είναι ώρα να σταματήσουν τα επικοινωνιακά παιχνίδια από όλους και να ασχοληθούμε με τη σοβαρή επίλυση των προβλημάτων, τη διασφάλιση της ζωής, της περιουσίας και της ασφάλειας των πολιτών.

Είναι στοίχημα για εμάς, να Αλλάξει η Εικόνα στην Πόλη μας και αυτό θα γίνει με τους Πολίτες στο προσκήνιο, με την αλλαγή νοοτροπίας των Υπευθύνων»

Χρήστος Τσιγαρίδας

Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ – ΝΕΑ ΠΝΟΗ

Γραφείο Τύπου

 

Σχόλια μέσω facebook