Στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κερατέας, πραγματοποίησε ο Λαογραφικός Σύλλογος Κερατέας «ΑΠΟΛΛΩΝ» την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018, την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2018.

Το σύνολο των παρευρισκόμενων φίλων και μελών του συλλόγου απόλαυσαν από κοινού με τα χορευτικά και χορωδιακά μέλη μας μια γιορτινή βραδιά, εμπνευσμένη από το παρελθόν και τις παραδόσεις του τόπου μας.

Η βραδιά ξεκίνησε με ένα σύντομο χαιρετισμό της προέδρου κας. Δήμητρας Γ. Κατσίκη.

Στην συνέχεια ο πατέρας Τιμόθεος ευλόγησε την βασιλόπιτα και έδωσε και αυτός με την σειρά του ευχές για το νέο έτος.

Ακολούθησαν κάλαντα από την χορωδία του συλλόγου μας υπό την καθοδήγηση του χοράρχη κ. Μάνου Σύριου και η συνέχεια δόθηκε με χορούς από διάφορες περιοχές της Ελλάδας τους οποίους παρουσίασαν χορευτικά μέλη όλων των ηλικιών, υπό την καθοδήγηση των χοροδιδασκάλων μας κας Μαρίνας Μ. Χριστοφάκη και κ. Χρήστου Π. Τόλια.

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους φίλους για την τιμή που μας έκαναν με την παρουσία τους στην εκδήλωσή μας, όπως επίσης: τον Δήμαρχο Λαυρεωτικής κ.Δ. Λουκά, τους Αντιδημάρχους κ.κ Ι.Αδάμη, Π. Τσίκλο, την Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου κ. Κ. Χολέβα, την πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ «ΘΟΡΙΚΟΣ» κα Ευαγ. Βελετάκου, τον πρώην Δήμαρχο Λαυρεωτικής κ. Κων/νο Λεβα-ντή, τον πρώην Δήμαρχο Κερατέας κο. Σταύρο Ιατρού, τους Δημοτικούς Συμβούλους: κ. Ευφροσύνη Σίνη και κο. Σωτήρη Ιατρού , τον πατέρα Τιμόθεο Αγγελή, εκπροσώπους από τους πολιτιστικούς φορείς: του Λυκείου των Ελληνίδων π. Κερατέας, της Χρυσής Τομής , της Δημοτικής Χορωδίας Κερατέας ,του Συλλόγου Πελοποννησίων Λαυρίου, του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ. Κερατέας, του Α.Ο Κερατέας «ΝΙΚΗ».

Ευχαριστούμε τέλος το αρτοποιείο ΑΦΟΙ Κατσίκη Ο.Ε και το αρτοποιείο «Η Κρήτη» για την βασιλόπιτα καθώς επίσης το Μεζεδοπωλείο ΑΓΟΡΑ , τον Πνευματικό Σύνδεσμο Χρυσή Τομή και τον Ευάγγελο Παπαθανασίου για την συμβολή τους στην πραγματοποίηση αυτής της εκδήλω-σης.

Τέλος τον Δ/ντή του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κερατέας κ. Δημήτρη Κώνστα για την φιλοξενία.

Ευχόμαστε σε όλους Καλή και Δημιουργική Χρονιά

Με εκτίμηση το Διοικητικό Συμβούλιο του «ΑΠΟΛΛΩΝ»