Η διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Λαυρίου αποχαιρετά σήμερα, με μεγάλη θλίψη,  τον φίλο, συνάδελφο και συνοδοιπόρο Κλέαρχο Παπαχρήστου, που έφυγε σήμερα τα ξημερώματα από κοντά μας, έπειτα από μακροχρόνια αλλά παλικαρίσια μάχη.

Ο συνάδελφος  Κλέαρχος υπήρξε τα προηγούμενα χρόνια ισχυρό στήριγμα του Εργατικού κέντρου Λαυρίου στους μεγάλους αγώνες κόντρα στα μνημόνια και την αντιλαϊκή πολιτική, στην πάλη για να ξημερώσει ένας κόσμος που θα βασιλεύουν οι ανάγκες των εργαζομένων. Με την πραότητά του, την καλοσύνη του και την ευγένεια, που τον χαρακτήριζαν, και πάντα με τον καλό λόγο στα χείλη μας δίδαξε πως ήθος και αγωνιστής είναι ένα.

Αλλά και τα δύο τελευταία και δύσκολα Χρόνια μας δίδαξε πως είναι να παλεύεις με ψηλά το κεφάλι πιστός πως η γνώση είναι δύναμη, και  πάντα με οδηγό το επαναστατικό βιβλίο μέχρι τις τελευταίες ώρες της ζωής σου, έδειξες σε όλους μας ότι ο άνθρωπος πρέπει να πάντα να μαθαίνει.

Στον αγαπημένο μας συναγωνιστή Κλέαρχο υποσχόμαστε ότι για όλα αυτά που παλέψαμε μαζί, θα είμαστε στην πρώτη γραμμή και σε κάθε μικρό και μεγάλο αγώνα θα είσαι δίπλα μας μέχρι, όπως έλεγες και εσύ, να επικρατήσει το δίκιο.

Στις δύο εξαίρετες κόρες σου, στην γυναίκα σου Εύη τα αδέρφια σου και όλους τους οικείους σου οι διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου απευθύνει τα πιο θερμά της συλλυπητήρια.

Ο τελευταίος αποχαιρετισμός θα γίνει σήμερα στις 4μμ στον Άγιο Ανδρέα

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

 

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΥΡΙΟΥ

ΔΑΝΟΥΚΑΡΑ 7

Τ.Κ. 19500 ΤΗΛ: 22920 25328 fax 2292025328 κιν. 6974010107

Mail: [email protected] , blog: ergatikokentrolavriou.blogspot.com

ΕΔΡΑ ΛΑΥΡΙΟ