Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Σαρώνει την ανατολική Αττική ο… γκαφατζής διαρρήκτης της Κερατέας!

Σαρώνει την ανατολική Αττική ο… γκαφατζής διαρρήκτης της Κερατέας!

Ο γκαφατζής διαρρήκτης ξαναχτύπησε. Όπως έκλεψε με ακάλυπτο πρόσωπο κατάστημα στην Κερατέα, τώρα εμφανίστηκε στη Λούτσα. Το αποκλειστικό ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star είναι του Βάιου Σύρρου.

Είναι ο ίδιος γκαφατζής διαρρήκτης, που λίγες μέρες πριν, το ίδιο ακάλυπτος, είχε εισβάλει σε άλλο κατάστημα στην Κερατέα.

Οι εικόνες από τις κάμερες ασφαλείας δίνουν την  εντύπωση  ότι ο κακοποιός είναι ιδιαίτερα αφελής,  καθώς αν και δείχνει  ότι  προσπαθεί να κρυφτεί, στην ουσία αποκαλύπτει  την ταυτότητά του.   Υπάρχει ωστόσο και μια άλλη ερμηνεία περισσότερο ρεαλιστική  για αυτή την περίεργη συμπεριφορά του.

Είναι μάλιστα και αρκετά ευφυής ώστε να  φοράει πλαστικά γάντια για να μην ταυτοποιηθούν εργαστηριακά τα δακτυλικά του αποτυπώματα με όλες τις διαρρήξεις που έχει κάνει. 

Ένας θρασύτατος κακοποιός ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία οργώνει εδώ και πολλούς μήνες την Ανατολική Αττική κάνοντας συστηματικά διαρρήξεις από το Σούνιο μέχρι τα Σπάτα και την Αρτέμιδα.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

Διαβάστε σχετικά:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ ΚΛΟΠΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ

Όπως κατέγραψε η κάμερα του κλειστού κυκλώματος του καταστήματός του, με είδη υγιεινής επί της λεωφόρου Αθηνών – Σουνίου, του πλέον δηλαδή κεντρικού δρόμου…